10.11.2011. / 14:11

Autor: Totalsport

Vratar Barcelone opet optužen za zviždanje

- Svaki put u sličnim situacijama svi gledaju u mene. Za svaki zvižduk koji se čuje ja ću biti kriv. Sretan sam da će me se barem po nečemu sjećati - cinično je izjavio rezervni golman

Jose Manuel Pinto (Wikipedia)Jose Manuel Pinto (Wikipedia)Napadač španjolskog trećeligaša L'Hospitaliteta David Haro optužio je Barcelonina vratara Josea Manuela Pinta da ga je zviždanjem omeo u situaciji opasnoj po svoj gol.

Navodni se incident dogodio u srijedu navečer u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja u kojoj je Barcelona kao gost slavila s minimalnih 1-0. Priča je neobična sama po sebi, ali dobiva dimenziju više kad se prisjetimo da je Pinto već jednom bio kažnjen upravo zbog situacije za kakvu ga optužuje Haro.

U listopadu prošle godine je nogometaš Københavna Cesar Santin optužio je Pinta da je zazviždio u trenutku kad je ovaj imao priliku sam krenuti prema golu. Santin je tvrdio da je mislio da je sudac dosudio zaleđe. Europska nogometna federacija (UEFA) je otvorila istragu i na koncu kaznila Pinta s dvije utakmice suspenzije.

Je li 36-godišnji vratar ponovio igrokaz i protiv L'Hospitaliteta zasad nije dokazano. Haro tvrdi da je krajem prvog poluvremena u potencijalno dobroj prilici čuo zvižduk i premda nije imenovao Pinta kao krivca, novinarima je rekao da mogu pogoditi otkud je došao zvižduk.

Pinto je nakon utakmice rekao da nema namjeru otvarati tu temu.

- Svaki put u sličnim situacijama svi gledaju u mene. Za svaki zvižduk koji se čuje ja ću biti kriv. Sretan sam da će me se barem po nečemu sjećati - cinično je izjavio rezervni golman europskog i španjolskog prvaka.

Vezane vijesti

Batista: Ne volimo zvižduke, ali je takva reakcija razumljiva

Batista: Ne volimo zvižduke, ali je takva reakcija razumljiva

Nakon nove razočarajavajuće predstave argentinske nogometne reprezentacije na Copa Americi (0-0 protiv Kolumbije) izbornik "gauča" Sergio Batista… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika