10.11.2011. / 16:16

Autor: Totalsport

Fulham bez Grygere šest mjeseci

Grygera je ovog ljeta u posljednjim satima prijelaznog roka iz Juventusa stigao u Fulham, a utakmica protiv Tottenhama mu je bila tek sedma za klub. Za reprezentaciju je Čeh nastupio u 65 navrata

Zdenek Grygera Zdenek Grygera Češki nogometni reprezentativac, s privremenim radom u engleskom klubu Fulham, Zdenek Grygera morat će pauzirati šest mjeseci zbog teške ozljede koljena u susretu protiv Tottenhama prošlog vikenda.

Grygera (31) se nakon svega minute igre u nastavku utakmice 11. kola engelskog Permiershipa protiv Tottenhama (poraz 3-1) srušio na pod od bolova u koljenu nakon jednog, činilo se, sasvim normalnog starta na loptu. Dodatne pretrage su pokazale ozljedu prednjeg križnog ligamenta koljena.

"Klub potvrđuje ozljedu prednjeg križnog ligamenta koljena kod Grygere. Očekuje se da će oporavak potrajati otprilike šest mjeseci", stoji u klupskom priopćenju.

Grygera je ovog ljeta u posljednjim satima prijelaznog roka iz Juventusa stigao u Fulham, a utakmica protiv Tottenhama mu je bila tek sedma za klub. Za reprezentaciju je Čeh nastupio u 65 navrata.

Vezane vijesti

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Momčad Fulhama pobijedila je na Anfieldu još jednom očajni Liverpool s 1-0, dok su Stoke i Everton odigrali 1-1 u zaostalim utakmicama 34. kola… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika