10.11.2011. / 19:49

Autor: Hina

'HDZ cementira rukovodeći kadar u policiji'

Član Predsjedništva SDP-a Ranko Ostojić izjavio je večeras kako današnju Uredbu Vlade o imenovanju policijskih načelnika smatra HDZ-ovim cementiranjem rukovodećih kadrova u policiji samo 23 dana prije parlamentarnih izbora.

Ranko OstojićRanko OstojićČlan Predsjedništva SDP-a Ranko Ostojić izjavio je večeras kako današnju Uredbu Vlade o imenovanju policijskih načelnika smatra HDZ-ovim cementiranjem rukovodećih kadrova u policiji samo 23 dana prije parlamentarnih izbora.

"To je cementiranje rukovodećeg kadra u MUP-u po nalogu ministra koji je član HDZ-a", rekao je Ostojić novinarima ispred SDP-ove središnjice gdje je počala sjednica Glavnog odbora stranke.

Prozivke ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da on (Ostojić) dezinformira javnost ocjenama o "o cementiranju te da je Uredba donesena zbog EU, nazvao je apsolutnom neistinom". To apsolutno nije istina. "Istina je da je to tehnička vlada 23 dana prije izbora, i da je on ministar u HDZ-u", kazao je Ostojić. Istaknuo je da vladinu Uredbu nije vidio a na pitanje hoće li, pobjedili li Kukuriku koalicija na izborima, provesti reviziju te uredbe, odgovorio je kako prvo treba pogledati što u Uredbi piše. "Prije 2,5 godine Karamarko je obećao da će to napraviti, a sada to radi kada Sabora više nema. Zakon o policiji donesen je 1. travnja i moglo se sve ovo napraviti u vrijeme dok je bilo puno bolje nego sada" rekao je.

Glavni odbor SDP-a večeras bi trebao raspraviti i odlučivati o sastavu stranačkih izbornih lista za parlamentarne izbore 4. prosinca. U skladu s SDP-ovim Statutom, izborne liste predlaže predsjednik stranka.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 10.11.11. 20:45

Šta se Ranko srdiš? Ubrzo ćeš zasjesti na Karamarkovu fotelju pa ćeš ti kao nestranački ministar postavljati svoje profesionalne, apolitične i nekorumpirane ljude!

Tja.....


registracija
7/9/07

Vinogradar, 10.11.11. 22:07

Zvonko - Nino Raspudiću,
a kako je to kod Tebe u Ercegovini?


registracija
24/3/10

bagsy, 10.11.11. 22:09

budući da je ovo tehnička vlada,nije problem poništiti takve odluke,neće valjda biti karamarko i poslije karamarka


registracija
11/1/10

fluid, 10.11.11. 23:30

Zemljoi Nedođijo !


registracija
1/12/09

nadir, 10.11.11. 23:53

Karamarko je lopinja koji je živio u stanu od Petrača,a jednom prilikom je rekao da ga ne pozna ,samo ga je u prolazu sreo..odmah sam znala koliko je sati...Petrača nisu mogli ulovoviti jer ga je Karamarko pravovremeno obavještavao o svemu.....neka HDZovac provodi cementira ekipu doma,,


registracija
21/5/10

troll, 11.11.11. 10:33

Sigurnost i povjerenje


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika