11.11.2011. / 09:03

Autor: Nacional.hr

Karamarko na HTV-u

Relaksirani HDZ

Na pitanje razmišlja li o tome da se kandidira za predsjednika HDZ-a, Karamarko je rekao da je to samo 'spretan spin koji se podvaljuje ne bi li se u vrh HDZ-a i također i među članstvo unijela magla nesporazuma'

ArhivaArhivaMinistar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko pokušao je u Dnevniku 3 HTV-a objasniti donošenje uredbi potrebnih za provedbu novog Zakona o policiji, kojima bi se, prema nekim tumačenjima omogućilo kadroviranje u policiji.

"Nikakvi natječaji se još ne provode. Mi smo samo prihvatili neke uredbe na Vladi, a prihvatili smo ih iz jednostavnog razloga - jer imamo novi Zakon o policiji te smo naprosto s podzakonskim aktom zaokružili taj posao; dakle, donošenje novog zakona. Još uvijek ne znamo hoće li biti internih natječaja", pojasnio je u Karamarko, komentirajući i potencijalnu kandidaturu za predsjednika HDZ-a

Na pitanje razmišlja li o tome da se kandidira za predsjednika HDZ-a, Karamarko je rekao da je to samo 'spretan spin koji se podvaljuje ne bi li se u vrh HDZ-a i također i među članstvo unijela magla nesporazuma'.

"Kako vrijeme prolazi, geometrijskom progresijom umnožava se broj novih kandidata. To su najobičnije gluposti i sad već od toga mi u HDZ-u pravimo viceve. Prilično smo relaksirani. Došao sam pomoći HDZ-u. Nisam došao postati predsjednik HDZ-a", zaključio je Karamarko.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
22/3/11

hm2011, 11.11.11. 09:33

Crni Marko, opet si pogriješio, kaže se "retardirani" a ne "relaksirani". Nemoj više slušati Jadranku, znaš da njoj ne idu jezici.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 11.11.11. 10:06

Najveći spin je bio kad je majka rodila kretena Karamarka. Koji je to zajeb bio ! Kad je doktor vidio te buljave oči i to lažljivo, špijunsko lice opalio je mami šamarčinu, a maloga bacio u kantu !


registracija
24/3/10

bagsy, 11.11.11. 10:21

lako se vama relaksirati kad držite najveće skladište


registracija
10/1/07

satruncica, 11.11.11. 10:38

Užasno je kako HDZ privlači lopove i pokvarenjake. Ili možda pošten človjek, čim dobije iskaznicu HDZ postaje takva gnjida.... To neka istraže politolozi i slični, a mi, obični ljudi samo se možemo nasmijati (kiselo jer nam nije do smijeha) i pohrliti na birališta da glasamo za one koji ih jedini mogu srušiti sa vlasti


registracija
16/6/10

nosonja, 11.11.11. 11:18

Gore , na slici, možemo vidjeti ali-Babu i 40 hadezuka,


registracija
11/1/10

fluid, 11.11.11. 11:24

Sanader je koštao i još koštaHrvatsku, do neslućenih milijuna i političke štete.Isto će biti i sa Karamarkovom politikom.Ne stanu li mu za vrat kaznenim progonima što za zemljišta oko Obrovca što zbog mnogih kaznenih djela u i poreko policije,Karamarko će također nanijeti goleme štete Hrvatskoj.Političke štete su već nemjerljive.Nebude li hrvatska policija ustrojena i ,prije svega odgojena,na sliku i priliku njemačke policije,Hrvatska neće imati pravednu ni pravu policiju,naglašavam u odnosu prema građanima prije svega,još decenijama.Ne zato jer su Hrvati glupi pa neznaju.Sistem školovanja i način postupanja te politizacija policije,čini i sramotu i prekoračenja ovlasti našu policiju tipično jugoslavenskom.Baš sve je prekopirano .Samo sa drugačijim obilježjima i još ponekom izmjenom dekoracije.Uspješno se koriste neke inovacije u tehničkom smislu ali ono najvažnije, evolucija policije u digresivnom smislu,toga nema ni na vidiku.A zloupotrebe su svakodnevne.I to baš u dnevno političke svrhe.Što je nezamislivo.


registracija
8/7/09

bankar, 11.11.11. 12:18

karamarko narod


registracija
7/7/11

gadovi, 11.11.11. 13:19

jebivjetar
Da ga je barem ćaća izdrkao.
Ali nije, pa on sada policijski masturbira po cijeloj zemlji.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika