11.11.2011. / 13:10

 

Morbid Angel u Močvari

Na svom prošlom koncertu, Morbid Angel su ušli u povijest Močvare ostvarivši prvi rasprodani metal koncert u klubu. Ne sumnjamo da će se i ovaj put povijest ponoviti stoga potrčite po svoj primjerak karte

Grupa Morbid Angel Grupa Morbid Angel Davne 2004. godine legendarni Morbid Angel održali su veličanstven koncert u Močvari o kojem i dan danas kruži legenda među ljubiteljima death metala kao o jednom o najboljih koncerata uopće. Nakon (pre)dugih sedam godina čekanja ovi velikani ekstremne glazbe vraćaju se na mjesto zločina. Bespotrebno je trošiti puno riječi na opisivanje značenja i uloge Morbid Angela, benda koji već gotovo 30 godina predstavlja sinonim za death metal.

Ponosni su vlasnici najprodavanijeg death metal albuma u povijesti, a po mnogima i najvećih remek djela tog pravca. Svojim inovacijama i skladateljskom te glazbenom virtuoznošću Morbid Angel su već desetljećima uzor novim generacijama bendova i jedan od najkopiranijih bendova uopće.

Poznati po svojim fantastičnim live nastupima, sigurno će i ovaj put oduševiti sve ljubitelje žestoke glazbe. A da upravo oni budu u potpunosti zadovoljeni potrudit će se i ostatak sjajnog line up-a. Svoju verziju mračnog death metala predstavit će pripadnici stare švedske škole - Necrophobic, mnogobrojne glave razmahati će brutalni francuzi Benighted, a večer će otvoriti Nervecell, bend koji dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje uživaju status legendi i otvaraju koncerte za Metallicu. Teško je zamisliti bolji višesatni užitak za svakog fana death metala.

Na svom prošlom koncertu, Morbid Angel su ušli u povijest Močvare ostvarivši prvi rasprodani metal koncert u klubu. Ne sumnjamo da će se i ovaj put povijest ponoviti stoga potrčite po svoj primjerak karte.

Upad u pretprodaji: 140 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 160 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3, Dallas music shop, Narodni trg 14, Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, Zadar, Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika