11.11.2011. / 13:16

Autor: Totalsport

Hrvatska bolja od Finske

Turnir u Gendtu prva je faza u kvalifikacijskom ciklusu za plasman na Euro, a dalje će proći dvije najbolje plasirane momčadi iz svake od 12 skupina kao i najbolje plasirana treća momčad s najboljim omjerom protiv dvaju lidera skupine

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMlada hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti pobjedom je otvorila nastup na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo koji se igra u nizozemskom Gendtu.

Izabranici Dinka Jeličića savladali su u utakmici 1. kola Finsku 4-2. Dvostruki strijelac za Hrvatsku bio je Marko Livaja, a po jedan su pogodak dodali Ante Rebić i Danijel Miškić. Strijelci za Fince bili su Dani Hatakka i Tim Väyrynen.

Turnir u Gendtu prva je faza u kvalifikacijskom ciklusu za plasman na Euro, a dalje će proći dvije najbolje plasirane momčadi iz svake od 12 skupina kao i najbolje plasirana treća momčad s najboljim omjerom protiv dvaju lidera skupine.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra već u subotu protiv Moldavije, a u našoj se skupini nalazi još i domaćin Nizozemska.

Kvalifikacijski turnir za Europsko U19 prvenstvo, skupina 11, 1. kolo:

Hrvatska - Finska 4-2 (Livaja 3, 36, Rebić 11, Miškić 90+3 / Hatakka 5, Väyrynen 43)

Nizozemska - Moldavija (kasnije)

Vezane vijesti

Finska: Napadač s krova ubio jednu i ranio osam osoba

Finska: Napadač s krova ubio jednu i ranio osam osoba

Naoružani napadač otvorio je vatru s krova zgrade u središtu finskog grada Hyvinkaae u subotu rano ujutro i pritom ubio jednu osamnaestogodišnjakinju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika