11.11.2011. / 13:30

Autor: Totalsport

Predsjednik IHF-a pod istragom

Tužiteljstvo u Hamburgu je pokrenulo i međunarodnu istragu te izdalo nalog za pretragu prostorija IHF-a u Baselu, te Moustafine kuće i tri druga objekta u Hamburgu i Baselu

Dragan primorac i Hassan Moustafa Dragan primorac i Hassan Moustafa Predsjednik Međunarodne rukometne federacije (IHF) Hassan Moustafa nalazi se pod istragom zbog sumnje u korupciju i podmićivanje.

Iz ureda tužitelja u Hamburgu su potvrdili da se protiv Moustaffe i još tri osobe vodi istraga. Sumnjiče se za financijske malverzacije pri prodaji sportskih prava za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2007. Moustafa si je tada navodno priskrbio 602.000 eura.

Tužiteljstvo u Hamburgu je pokrenulo i međunarodnu istragu te izdalo nalog za pretragu prostorija IHF-a u Baselu, te Moustafine kuće i tri druga objekta u Hamburgu i Baselu.

Prvi čovjek IHF-a se još uvijek nije riješio sumnje da je sudjelovao u namještanju rezultata azijskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2007. godine, zbog čega su protiv njega 2009. vlasti u Baselu također pokrenule istragu.

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika