11.11.2011. / 14:13

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Klose: Njemačka je najjača u Europi

- Sljedećeg ljeta možemo osvojiti Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, tu nema nikakve sumnje - dodao je 33-godišnji Klose

Miroslav KloseMiroslav Klose- Aktualna njemačka selekcija je najjača reprezentacija u Europi - izjavio je kratko, ali jasno 33-godišnji napadač ''elfa'' Miroslav Klose.

- Sljedećeg ljeta možemo osvojiti Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, tu nema nikakve sumnje - dodao je 33-godišnji Klose, koji će zbog ozljede koljena propustiti prijateljski ogled koji njegova reprezentacija igra u petak protiv Ukrajine u Kijevu.

Klose je za "elf" skupio 112 nastupa od svog debija u ožujku 2001. godine i drugi je najbolji strijelac u povijesti njemačke reprezentacije sa 62 gola, šest manje od legendarnog Gerda Müllera.

Prošlog ljeta je Klose Bayernov dres zamijenio onim rimskog Lazija. Igra u sjajnoj formi, te je zabio šest golova u deset prvenstvenih nastupa.

- Doista provodim sjajno razdoblje u Laziju - rekao je.

Dodajmo kako je prema pisanju ugledom talijanskog dnevnika Corriere della Sera, Klose preporučio je čelnicima kluba da u zimskom prijelaznom roku dovedu njegovog bivšeg suigrača iz Bayerna, našeg Danijela Pranjića.

Vezane vijesti

Euro: Mario Gomez pokopao Nizozemce

Euro: Mario Gomez pokopao Nizozemce

Pobjedom 2-1 protiv Nizozemske nogometaši Njemačke su ostvarili drugu pobjedu u 2. kolu skupine B Europskog prvenstva kojem su domaćini Poljska i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika