12.11.2011. / 08:11

Autor: Hina

Bilić: Odigrali smo bez greške

"Nama će lakše biti igrati na samom Europskom prvenstvu nego u kvalifikacijama, jer ćemo igrati protiv jačih protivnika što nam više odgovara", zaključio je Bilić.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nakon visoke 3:0 (2:0) pobjede protiv Turske u Istanbulu u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. izjavio je kako je njegova momčad odigrala taktički savršenu utakmicu.

"Zaslužili smo pobijediti i s većom razlikom. Čestitao bih igračima koji su jednostavno odigrali bez ijedne greške u svakom pogledu, i u obrambenom bloku i u kontri i u čuvanju lopte. Nitko nije ovako nadigrao Tursku. Iako su oni pokušavali, bili su bez šanse. Rijetko igramo ovako obostrane utakmice, nismo morali svaku akciju završavati udarcem, pa smo samim time bili mirniji. Nama će lakše biti igrati na samom Europskom prvenstvu nego u kvalifikacijama, jer ćemo igrati protiv jačih protivnika što nam više odgovara", zaključio je Bilić.

Vezane vijesti

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan upozorio je u utorak da će njegova zemlja uzvratiti svaki put kada Sirija povrijedi njezinu granicu, pošto je… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 12.11.11. 09:31

Još uvijek ostaje problem startova na suparničke igrače.Ne igraju flastere ili ne kreću na vrijeme prema igračima koji bez problema primaju lopte i osvajaju teren prema našem golu.I dalje bude po pet-šest naših naprama dva njihova igrača na određenom dijelu poljha.Zatim skokovi kod ispucane lopte od strane gomana.Rijetko koja je naša!?Udarci prema golu sa 20-ak metara iz raznih pozicija.Startovi su nam gotovo uvijek na rubu žutoga upravo zbog nepokrivenosti igrača.Kada protivnik krene,drži gaće jer eto odmah prijetnje za šansu.Inače rezultat je ok ali ima Bilić još šta itekako popravljati.Koliko je nama sinoć išlo,ali se nemože zanemariti ni motivacija naših,toliko su Turci bili katastrofalni.Ništa nisu mogli napraviti.Bumo vidjeli kak bu dalje.


registracija
22/4/11

www, 12.11.11. 10:14

Najzaslužniji je Kranjčar, jer nije igrao.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika