12.11.2011. / 09:06

Autor: Nacional.hr

Beli Manastir:

Šeks - sramota ovog grada

Dvojica HDZ-ovaca iz Belog Manastira ometali su Šeksove pokušaje da se obrati stranačkim članovima, poručujući mu kako je 'sramota ovog grada'

photo: Patrik Maček/PIXSELL (arhiva)photo: Patrik Maček/PIXSELL (arhiva)Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, na kojoj se obilježavao Dan grada Belog Manastira, pojavio se i počasni građanin Vladimir Šeks, što je uzrokovalo negodovanje nekolicine posjetitelja, i posljedično izbacivanje istih.

Naime, svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Gradskog vijeća Davorin Bubalović, zatim je govorio Zlatko Maksimović, a nakon njega prisutnima se pokušao obratiti i Šeks, no to mu nije uspjelo iz prvog pokušaja. Jedan građanin ga je "počastio" uvredama i uzviknuo: "Ti si sramota ovoga grada!"

Taj čovjek je ubrzo izbačen iz vijećnice, no tu Šeksovim mukama nije bio kraj.
Kad je Šeks završio s govorom, još jedan građanin je ustao i povikao Šeksu da želi vratiti stranačku iskaznicu HDZ-a, kako je rekao, zaduženu opremu iz crnih fondova. I on je također morao napustiti vijećnicu, piše Jutarnji list.

Šeks je ocijenio da se takvim ispadima pokušava upropastiti svečani događaj, te da se takvim nerazumnim i neodgovornim ponašanjem može stvoriti loša slika o Belom Manastiru i Osječko-baranjskoj županiji.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 12.11.11. 09:19

Pored čistog i vrlog Šeksa Beli Manastir zaista izgleda jako zločinački i ružno.Jebate,;"može upropastiti svečani ugođaj i stvoriti lošu sliku o Bel.Manastiru".Bože dragi siđi i počuj ove egocentrike.Taj da je govnima premazan po cijelom tijelu,rekao bi da je on čist a drugi prljavi.To je bolest.Ništa drugo nego teška patološka bolest.A ovi pojedinci koji se više ne uklapaju u grobarsko društvo Hrvatske,oni su zora onoga što slijedi u daleko masovnijim zbivanjima.


registracija
2/1/11

prohujalo, 12.11.11. 09:31

ne da je Seks sramota grada, isti je sramota cijele Hrvatske......da sam bila nazocna na sijednici vjerojatno bi isto bila izbacena......
ali evo koristim, priliku jer nisam tamo bila nazocna......Seks je sramota cijele Hrvatske ......
pa urednici shvacam Vas obzirom na posao...... ali i dalje izjavljujem Seks je sramora ne jednog grada Seks je sramota cijele Hrvatske.......i kad njega vidim pozelim da nista nemam sa Hrvatskom......sli to je vrlo komplikovano......
jos jednom SEKS JE SRAMOTA HRVATSKE I SVIH NJENIH GRADANA......???????
spremna sam snositi posljedice ove javne izjave.....


registracija
15/8/09

vergilia, 12.11.11. 10:17

Nakarada od čovjeka i političara - kad ti (konačno) vlastiti pristalica prosipa javno istinu u lice, pa kad više za to ne možeš optužiti crvene komunjare, Srbe i medije, niti kolegu oporbenog saborskog zastupnika, onda ima nade za katarzu jedne masovne političke korupcijske i zločinačke organizacije. Tek nakon katarze ima nade i za ono pošteno članstvo da izađu iz toga čistih obraza. Kada će se stvoriti ta kritična masa da se strah pretvori u masovni prosvjed vlastitog članstva - ma, tko zna. Ali - možda doista ima nade.Bumo vidli.


registracija
31/1/10

STTony, 12.11.11. 10:36

Ma da, vratio iskaznicu 20 dana prije izbora gdje je jasno da će se raspasti, pravi poštenjačina.
Vjerovatno će se sutra upisati u SDP i tvrditi kako je oduvijek bio njihov simpatizer ali se slučajno učlanio u zločinačku jer je valjda pogriješio adresu.

Nema poštenih Kra-De-Zeovaca, i druga meni draža - samo Kra-De-Zeovac u zatvoru je dobar Kra-De-Zeovac.


registracija
30/11/10

jato, 12.11.11. 13:13

Smrad lopovski,20godina pljačka državu za koju sam krvario a neki moji izginuli.
Ja ne praštam, za mene postoji samo osveta,prije ili kasnije.
Nadam se da ću još jednom u rat, ali onda iza mene više ničeg nema.


registracija
30/9/09

davor12345, 12.11.11. 14:00

U jeba te, kakvih ovdje ima kumentara! Da se usereš! Srićon, još ima normalnog svita poput mene da da nurmalni kumentar! Kako morete Vladu tuliko blatit??? Kuliko ja žnjan, samo se dočepa stana u Zagrebu, kao i na ijade drugih koji su jeftino kupili "društvene" stanove. Sve ostalo kod njega je samo plaća i radni staž! Kaki je, taki je! Ukra nije ničije tuđe! Dole jastrebovi HDSSB-a! Živio Vlado Šeks!


registracija
26/12/06

capica, 12.11.11. 15:27

Malo je jučer čudno izgledao, moram priznati. Imao je ljubičasti nos i crvene fleke po licu. Ne znam od čega.


registracija
16/6/10

nosonja, 12.11.11. 16:34

Kako tu nije bilo Jadranke d' Orleanke?


registracija
22/3/11

vferari, 12.11.11. 18:39

Ovo je samo početak,pošteni hdezejci su pvređeni i osramoćeni i normalno je da to iznesu a naročito na izborima.


registracija
30/12/08

csiki, 12.11.11. 20:30

capica@ on se spremao za maskenbal HDZ-a


registracija
11/11/11

weraw, 12.11.11. 23:09

Drž se šeki biće toga još!


registracija
12/12/10

Klarens, 14.12.11. 06:52

Drug Sova
..................................
Primjer chlanovima KPJ
..................................
Kako uz smijeshak biti
.................................
VELEIZDAJICA !!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika