12.11.2011. / 09:18

Autor: Hina

Huligani napali policiju u Mostaru

U većinskom hrvatskom dijelu grada brojni mladi u kafićima su pratili nogometni susret između Hrvatske i Turske odjeveni u kockaste dresove. Istodobno u istočnom, većinskom bošnjačkom dijelu Mostara, navijači su bodrili reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je u Zenici igrala meč protiv Portugala

Photo: Nino Strmotić/Vecernji listPhoto: Nino Strmotić/Vecernji listSkupina huligana napala je večeras u središtu zapadnog, većinskog hrvatskog dijela Mostara, policiju, a ozlijeđen je i jedan TV snimatelj, neposredno nakon okončanja nogometnog susreta između Hrvatske i Turske te BiH i Portugala, doznaje se u policiji.

Nešto prije 22 sati nepoznati mladići kamenjem su na središnjem Trgu hrvatskih velikana gađali policijsku ophodnju, nakon čega su u pomoć kolegama stigli pripadnici specijalne policije. Nasilnici su se nakon toga razbježali, kažu u policiji.

Mediji izvješćuju da je tom prigodom napadnut i snimatelj televizijske postaje TV1. Napadač ga je s udario u glavu i razbio mu kameru. Policija je uhitila nasilnika.

U većinskom hrvatskom dijelu grada brojni mladi u kafićima su pratili nogometni susret između Hrvatske i Turske odjeveni u kockaste dresove. Istodobno u istočnom, većinskom bošnjačkom dijelu Mostara, navijači su bodrili reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je u Zenici igrala meč protiv Portugala.

Zbog mogućih izgreda, a najteži su zabilježeni nakon ispadanja Hrvatske protiv Turske 2008. na Europskom nogometnom prvenstvu, policija je rasporedila više stotina svojih pripadnika u Mostaru i na području Stoca kako bi izbjegla međusobni obračun navijačkih skupina.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika