14.11.2011. / 09:04

Autor: Nacional.hr

Političari odustali od estrade i okrenuli se 'običnim ljudima'

Glazbenici koji su do sad nastupali većinom na HDZ-ovim skupovima, Jacques Houdek, Ivana Kindil ili Colonija i dalje su spremni pjevati na izbornom skupu bez obzira na političko opredjeljenje. Bitno je samo da se honorar isplati

Jacques Houdek (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)Jacques Houdek (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)Još nedavno su političari i stranke izbornu kampanju teško mogli zamisliti bez velebnog koncerta na kojem će neka od više ili manje popularnih domaćih zvjezda zabavljati razdraganu masu zaogrnutu u stranačke boje. No, čini se kako je opća štednja koja je zahvatila i političke stranke ove godine ostavila zabavljače bez angažmana.

Kako piše Slobodna Dalmacija, većina stranaka, koalicija i nezavisnih političara na svojim skupovima neće imati pjevačku zvijezdu koja bi svojim prisustvom privukla ljude. Okrenuli su se razgovoru s "običnim pukom" i eventualnom puštanju glazbe preko razglasa.

Glazbenici koji su do sad nastupali većinom na HDZ-ovim skupovima, Jacques Houdek, Ivana Kindil ili Colonija i dalje su spremni pjevati na izbornom skupu bez obzira na političko opredjeljenje. Bitno je samo da se honorar isplati.

S druge strane, Dragan Lukić Luky i TBF navodno su spremni i besplatno podržati don Ivana Grubišića i njegov pokret, no hoće li im se za to pružiti prilika tek treba vidjeti.

Zna se tek da će Giuliano, kao i do sad, biti uz HSP, dok će Miroslav Škoro ove izbore zabavljati birače HDSSB-a uz Kiću Slabinca, Šimu Jovanovca i Shortya.

Vezane vijesti

Slovenski glazbenici i dio političke javnosti protiv ACTA-e

Slovenski glazbenici i dio političke javnosti protiv ACTA-e

Slovenski glazbenici zatražili su u utorak od svoje vlade peticijom da povuče svoj potpis s međunarodnog sporazuma ACTA čiji je cilj zaštita… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 14.11.11. 11:01

Šta odustali! Nisu oni ništa odustali, samo jednostavno nima više šoldi za uzest sebi i dat' estradnjacima! Ostalo je samo za uzest sebi!


registracija
1/7/09

wollf, 14.11.11. 14:46

....I TAJ POSKOK ? ZAR NIJE BILO BOLJE UZ BALALAJKE (CAJKI), VOLOVIMA, JANJETINOM I ... SA PREPLAČENIM PIZDUNIMA OD PJEVAČA
"istina ovoga puta manje se krade!!!"
JESU LI ČULI ZA KAMPANJE IZ SVOGA DŽEPA ???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika