14.11.2011. / 10:35

Autor: Totalsport

NHL liga: Chicagu treća pobjeda u nizu

Anaheim Ducksi upisali su još jedan, 11., poraz u sezoni. Prvaci iz 2007. godine trenutno su posljednja momčad svoje pacifičke divizije na Zapadu

Igrači Chicago BlackhawksaIgrači Chicago BlackhawksaHokejaši Chicago Blackhawksa upisali su treću uzastopnu pobjedu u američkoj NHL ligi. U Chicagu je sa 6-3 pao Edmonton kojem je to bio ujedno i treći poraz zaredom.

Chicago je bio vrlo efikasan u noći s nedjelje na ponedjeljak zabivši čak šest pogodaka jednom od najboljih golmana lige. Vratar Edmontona Nikolaj Kabibulin je do prije dvije utakmice imao prosjek od 1.18 primljenih pogodaka po susretu, te 95.7 posto obranjenih udaraca prema njegovom golu. U prvih je devet utakmica sezone primio isto toliko pogodaka, dok ih je u zadnje dvije primio čak osam. Chicago je sinoćnjim rezultatom stigao do 11. pobjede sezone.

Anaheim Ducksi upisali su još jedan, 11., poraz u sezoni. Prvaci iz 2007. godine trenutno su posljednja momčad svoje pacifičke divizije na Zapadu. Bolji su od njih noćas bili hokejaši Minnesote Wild sa 3-2. Minnesota je u prvoj trećini postigla tri pogotka i do kraja susreta je vješto održavala prednost. Ducksi su dobili preostale dvije trećine, ali obje s minimalnih 1-0 što je u konačnici značilo da su ostali kratki za jedan pogodak. Golman Wilda Nicklas Backstrom imao je 32 obrane kojima je uvelike pridonio devetoj pobjedi svoje momčadi ove sezone.

NHL liga, nedjelja:

Florida - Philadelphia 2-3

Chicago - Edmonton 6-3

Anaheim - Minnesota 2-3

Vancouver - NY Islanders 4-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika