14.11.2011. / 10:52

Autor: Nacional.hr

'Ministar zbrinjavanja' poslao interventnu i specijalnu policiju pred HDZ

Najbolje kandidate za "umlaćivanje i ubijanje" po ulici HDZ već ima u svojim zaštitarima koji su otvoreno i glasno pozivali na "prebijanje i ubijanje ovih cirkusanata"

Nova akcija Građanske akcijeNova akcija Građanske akcijeGrađanska akcija nastavlja sa nizom performansa pred središnjicom HDZ-a u Zagrebu. Ovoga puta usmjerili su se protiv ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka reagirajući na prošlotjednu Uredbu vlade o imenovanju policijskih načelnika.

"Današnjoj akciji se HDZ odlučio suprotstaviti represijom i silom. Izgleda da ih istina toliko smeta da su natjerali Policiju da djeluje i zastrašuje", pišu iz Građanske akcije te pojašnjavaju kako su njihove aktiviste ponovno legitimirali policajci.

"Interventna i Specijalna policija je bila ljubazna i nemamo zamjerku na njihovo djelovanje. Bili su profesionalni kako i trebaju biti. Ali to vjerojatno neće dugo potrajati pošto je namjera HDZ-a, Jadranke Kosor i Tomislava Karamarka profesionalce zamijeniti poslušnicima i podobnima koji će nas mlatiti i prebijati po stranačkoj zapovjedi. Najbolje kandidate za ''umlaćivanje i ubijanje'' po ulici HDZ već ima u svojim zaštitarima koji su otvoreno i glasno pozivali na ''prebijanje i ubijanje ovih cirkusanata''", ističu iz Građanske akcije te napominju kako će fotografije dotičnih zaštitara tijekom dana objaviti na Facebooku.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 14.11.11. 11:58

Mislim da će u tom slučaju ipak HDZ-ovci biti ti koji će dobiti palicom po glavi !


registracija
11/1/10

fluid, 14.11.11. 12:41

jebivjetar@-krivo misliš !


registracija
3/12/10

Yoda, 14.11.11. 13:31

Vrlo jednostavno pitanje: od kuda pravo hdz-ovim zaštitarima da prelaze ulicu u oduzimaju transparente!?


registracija
28/4/10

Zvonko, 14.11.11. 13:36

Očito da u Hrvatskoj život još uvijek nije tako loš kako nam mediji svakodnevno dočaravaju, jer da jest, mjesta ovakovim performansima ne bi bilo. Odnosno, bolje rečeno, mediji im ne bi pridali toliku važnost!

Osnovni ekonomski pokazatelji nam govore da je situacija neodrživa i da se pod hitno treba mjenjati model života na tuđi račun. Model koji egzistira na ovim prostorima zadnjih 7o godina.
Do 90-ih se razlika života na tuđi račun knjižila na inflaciju a danas se to čini na ino dug.

Osim Jurčića nitko ne spominje tu osnovnu promjenu, promjenu modela. Nama promjena stranaka ili ljudi neće donijeti ništa novoga ako oni istovremeno neće biti jamci gore spomenute promjene.


registracija
14/7/11

Trinity, 14.11.11. 13:44

Hdzovi zaštitari naravno nemaju pravo oduzimati aktivistima transparente, ali su si to pravo uzeli sami, ili su ga dobili voljom štićenih osoba. Krše se time svakakva neka prava, možda će pravosuđe i o tome odlučivati, a do tada, aktivisti su i dalje aktivni.
I neka su !!!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 14.11.11. 14:11

Živjeli aktivisti.Samo naprijed,uvijek nam osvježite dan.


registracija
26/10/11

eezy, 14.11.11. 14:22

Njih trojica jedana kabanica…
Malo je drugačije kad tzv. Desnica izadje na ulice…


registracija
1/7/09

wollf, 14.11.11. 14:36

A ZAŠTO STOLJEČIMA NISMO IMALI SVOJU DRŽAVU ???????????
FIN SMO MI NAROD !!!


registracija
11/1/10

fluid, 14.11.11. 15:29

Zvonko@ Šta si ti uopće htio reći ?Mediji pokazuju,po tebi nepotrebne performanse!'Koga?Prosvjednika ili...?Ako si mislio na prosvjednike onda neznam šta ti je ideja vodilja u logici.Mediji i jesu tu baš da to pokažu.Šta su trebali snimati sastanke onih zbog kojih se demonstrira?Kao drugo ,nemogu povezati tvoj drugi dio teksta sa uvodom.Gubiš li se ti pomalo u svemu ili je nešto drugo u pitanju?


registracija
11/1/10

fluid, 14.11.11. 15:35

wollf@ Zar ti misliš da MI IMAMO danas svoju državu ?Točno,neki je imaju ,a to je manjina.Većina nema svoju državu.Većini je država nametnuta kao maćeha.To je lijepa naša u formi ali u praksi ništa od toga.Sve se svodi na uzrečicu;"Sve za Hrvatsku,Hrvatsku ni za šta"!Oni koji galame taj,prije svega prekrasan slogan-a to je HDZ,netrebaju Hrvatsku kao "Lijepu našu."Oni je trebaju kao svoju da ostvare svoje ciljeve pljačke i razgradnju društva na slojeve.200 bogatih i ostatak koji će za njih raditi.Zar ti daješ svoj novčanik susjedu a da bi se osjećao sigurnim u svojem domu?Naravno da ne,jer toliko glup nisi.E oni nisu glupi ali su dovoljno pokvareni i nedomoljubi,da su upravo to uradili.I još rade.Karamarko je garancija sa režimskom policijom kako proces neće biti zaustavljen-Bez obzira na stranačke eventualne promjene na ovim izborima.Živi bili pa vidjeli.Na djelu je komunistički sustav sile nad demokracijom i to je temelj gušenja i demokracije i pravde u toj NAŠOJ DRŽAVI !!!


registracija
7/9/07

Vinogradar, 14.11.11. 16:29

@ Nino Raspudić
koji kukavički piše pod pseudonimima "Zvonko" napisao je :
----------------------------
"...Očito da u Hrvatskoj život još uvijek nije tako loš kako nam mediji svakodnevno dočaravaju, jer da jest, mjesta ovakovim performansima ne bi bilo. Odnosno, bolje rečeno, mediji im ne bi pridali toliku važnost!......"
--------------------------------------------------------
Hahahahaha!
Ercegovac Nino Raspudić (Zvonko), ako ste uočili u medijima,
pridružio se Tomcu, Miri Tuđmanu, Šeparoviću i sebi sličnima
sa željom i pristankom da budu u
SAVJETU INTELEKTIUALACA
PREDSJEDNICE HDZ JADRANKE KOSOR!
--------------------------
Hadezeovska cirkuska šatra odlazi iz Hrvatske
4.prosinca Anno Domine 2011.
---------------------
Zvonko Nino Raspudiću, i prije tog datuma
pakiraj prnje
i odlazi u svoju Ercegovinu!


registracija
27/8/09

Lujo1, 14.11.11. 18:52

Dok ti "zaštitari" umlačuju i ubijaju našu djecu i mi imamo legitimno pravo prebiti i umlatiti njihovu djecu i obitelji - kaj ne?
Hajd doznajmo imena i adrese tih "zaštitara", pa da bumo "al pari", pa se idemo umlačivati i ubijati!


registracija
16/6/10

nosonja, 15.11.11. 07:59

Uvijek se "desnica" na početku kurčila ,da bi joj na kraju ljevica poskidala glave,a poslije toga kukuleleeeeeeeeee!
Bit će svašta.Desničari, nemojte misliti da vas se bojimo,ovoga puta nemate Hicu da vas čuva!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika