14.11.2011. / 10:59

Autor: Totalsport

Xavi: S igrom kao protiv Engleske dobili bi 9 od 10 utakmica

- Na Wembleyju jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Slično kao i na Svjetskom prvenstvu lani protiv Švicarske

Xavi Hernandez Xavi Hernandez Iako je španjolska nogometna reprezentacija u subotu poražena na Wembleyju kod Engleske s 1-0, mozak ''furije'' i momčadi Barcelone Xavi Hernandez smatra da je njegova selekcija dobro odigrala, ali nije imala dovoljno sreće.

Bio je to drugi poraz Španjolske u ovoj kalendarskoj godini i prvi ogled u kojem nije postigla niti jedan pogodak. Prvi je pretrpjela u gostima kod Italije s 2-1 ovoga ljeta. Ostalih 9 utakmica u 2011. godini su Španjolci dobili.

- Na Wembleyju jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Slično kao i na Svjetskom prvenstvu lani protiv Švicarske. S ovakvom igrom bi u 10 utakmica upisali 9 pobjeda. U to sam siguran. Ovo je, očito, bila ona deseta. Imali smo veći posjed i više šansi, ali nismo ih mogli materijalizirati. Jednostavno nam je nedostajalo sreće - izjavio je Xavi.

Ujedno je playmaker Španjolske izrazio nadu da će Sergio Ramos i dalje igrati na poziciji središnjeg braniča, kao što je bio slučaj u Londonu.

- To i jest njegova pozicija. Naravno da može odigrati i bočnog braniča, ali je bolji u srcu obrane - smatra Xavi.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika