14.11.2011. / 11:07

Autor: Totalsport

Hiddink: Ne idem u Ajax

Hiddink će o svojoj budućnosti razgovarati s čelnicima Turskog nogometnog saveza nakon uzvratne utakmice protiv Hrvatske u Zagrebu

Guus HiddinkGuus HiddinkNizozemski stručnjak Guus Hiddink, koji vjerojatno broji zadnje dane na klupi turske reprezentacije, odbacio je nagađanja o preuzimanju uloge sportskog direktora u amsterdamskom Ajaxu.

Ta mogućnost nije od jučer, već duže vrijeme se o tome špekulira, ali je Hiddink uvijek inzistirao kako želi odraditi do kraja svoj ugovoro s Turskim nogometnim savezom.

No, nakon poraza u Istanbulu od Hrvatske s 3-0 u prvoj utakmici baraža za Europsko prvenstvo, koji je izazvao dodatni revolt turskih navijača, a niti ranije baš nisu ''ludovali'' za iskusnim nizozemskim trenerom, ponovno je krenula priča o Hiddinkovom angažmanu u Ajaxu. On je to negirao.

- Ne, neću u Ajax. To je nešto što je možda bilo aktualno u prošlosti, ali više nema šansi da će se dogoditi - izjavio je za NOS.

Hiddink će o svojoj budućnosti razgovarati s čelnicima Turskog nogometnog saveza nakon uzvratne utakmice protiv Hrvatske u Zagrebu.

Vezane vijesti

Ooijer na kraju sezone završava karijeru

Ooijer na kraju sezone završava karijeru

Branič Ajaxa i bivši nizozemski reprezentativac Andre Ooijer (37) objavio je kako će na kraju tekuće sezone okončati uspješnu karijeru. - Postalo mi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika