14.11.2011. / 12:49

Autor: Totalsport

Olić: Ako se moja situacija ne promijeni, napuštam Bayern

Uvijek sam govorio da ne mogu biti zadovoljan sjedenjem na klupi - rekao je Olić

Ivica Olić Ivica Olić Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić (32) potvrdio je svoju namjeru za napuštenjem aktualnog kluba Bayerna ukoliko mu se ne pruži adekvatna minutaža.

Jedan od junaka hrvatske pobjede nad Turskom u Istanbulu i strijelac prvog gola u visokoj 3-0 pobjedi "vatrenih" koja nas je dovela na milimetar od Eura u Ukrajini i Poljskoj, rekao je za Süddeutsche Zeitung da više ne želi sjediti na klupi sada kada se napokon oporavio od ozljeda.

- Utakmica protiv Turske potvrdila je moje mišljenje. Ako se moja situacija ne promijeni zatražit ću transfer na zimu. Uvijek sam govorio da ne mogu biti zadovoljan sjedenjem na klupi - rekao je Olić, čiji ugovor s Bayernom istječe u lipnju 2012. godine.

Interesa za brzonogim napadačem iz Davora ne manjka, pa su se tako već oglasili brojni klubovi iz Engleske i Španjolske.

- Mogu igrati još dvije godine na vrhunskoj razini. Kako je lijepo igrati od početka utakmice - dodao je Olić, kojeg će hrvatski izbornik Slaven Bilić gotovo sigurno opet uvrstiti među prvih 11 u uzvratnom dvoboju dodatnih kvalifikacija protiv Turaka u utorak na Maksimiru.

Bayernov sportski direktor Christian Nerlinger opisao je "dobrim" razgovor vezan uz Olićevu budućnost u klubu ranije, ali hrvatski napadač neće se pomiriti s mrvicama od minutaže. U Bayernu načelno nisu planirali odlaske igrača na zimu, ali Nerlinger je u razgovoru za Kicker potvrdio da "svaki slučaj treba tretirati individualno".

Olić je ove sezone skupio tek pet bundesligaških nastupa, sve redom ulazeći s klupe...

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika