14.11.2011. / 14:59

Autor: Totalsport

Ancelotti: Još šest mjeseci i vraćam se klupi

- Želim ostati u Engleskoj. Normalno je da postoje glasine o meni s obzirom da sam bez posla. Ali uvjeravam vas da nema još ništa konkretno - veli Talijan

Carlo AncelottiCarlo AncelottiBivši menadžer engleskog nogometnog kluba Chelsea, Carlo Ancelotti, nada se da će iduće sezone sjediti na klupi kluba iz najvišeg ranga engleskog nogometa.

Talijan je odveo Chelsea do naslova prvaka Premiershipa u svojoj prvoj sezoni na klupi, a samo godinu dana nakon toga (prošle sezone) je dobio otkaz jer je sezonu završio na drugom mjestu iza momčadi Sira Alexa Fergusona - Manchester Uniteda.

- Nedostaje mi travnjak, treninzi, atmosfera u svlačionici. Još šest mjeseci i eto me natrag - rekao je Talijan za Gazzettu dello Sport.

Talijana se dosta povezivalo s francuskim PSG-om kojeg je u svibnju ove godine preuzela grupacija Qatar Investment Authority. Ona je donijela velika financijska sredstva u klub i ljetos PSG pojačala igračima poput Javiera Pastorea, Jeremyja Meneza.

- Želim ostati u Engleskoj. Normalno je da postoje glasine o meni s obzirom da sam bez posla. Ali uvjeravam vas da nema još ništa konkretno - veli Talijan.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika