14.11.2011. / 16:07

Autor: Totalsport

Tevez poslao doktorsku "ispričnicu" Cityju da se ne može vratiti

Dosada se ni Manchester City, a ni sam Tevez nisu oglasili oko novonastale situacije

Carlos Tevez Carlos Tevez Već ionako problematična veza između Carlosa Teveza i engleskog nogometnog kluba Manchester Cityja dobila je nastavak. Argentinac se javio klubu porukom da je u nemogućnosti vratiti se u Englesku.

Tevez je prošlog utorka, bez pristanka čelnih ljudi Cityja, napustio Englesku i vratio se u Argentinu, a to je napravio svega nekoliko tjedana nakon što je dobio kaznu od 14 dana bez plaće zbog incidenta za vrijeme utakmice protiv Bayerna.

Prema riječima sportskog novinara FoxSportsa, Silvija Maverina, Tevez je Cityju poslao liječničku potvrdu u kojoj stoji kako Argentinac "nije fizički u stanju putovati u Englesku i nastaviti treninge s klubom". Dosada se ni Manchester City, a ni sam Tevez nisu oglasili oko novonastale situacije.

Predsjednik argentinskog nogometnog kluba Boca Juniors, Jorge Amor Ameal, odbacio je nagađanja da je Tevez ostao u Buenos Airesu kako bi pregovarao s njima.

- Brojke koje su potrebne za dovođenje Teveza su nemoguće - rekao je za radio Argentina Ameal.

Vezane vijesti

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

- Ostao bih i dalje Chelseajev član da nismo u Münchenu osvojili Ligu prvaka - otkrio je bjelokošćanski 34-godišnji napadač Didier Drogba, uz vratara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika