15.11.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Duško i Barbara - slažemo se u jednom, žao nam je što je Miro Ungar ispao iz showa

obzirom da je Dušku Ćurliću novinarstvo struka, odlučili smo provjeriti koliko se dobro snalazi u ulozi novinara. Sugovornica mu je bila Barbara Kolar, njegova omiljena kolegica koja ni sama nije odoljela da mu ne uzvrati svojim protupitanjima

Voditelji popularnog showa "Ples sa zvijezdama", Barbara Kolar i Duško Ćurlić već šestu sezonu za redom u subotnjim emisijama uživo svojim duhovitim dijalozima i najavama zabavljaju brojne gledatelje. Iako je na dan intervjua bilo maglovito, a i jutarnja se temperatura spustila ispod ništice, 41-godišnja radijska i televizijska voditeljica, Barbara Kolar na razgovor je došla savršeno dobre volje, nasmijana od uha do uha. Premda joj je to jutro budilica zazvonila nešto poslije četiri sata, jer od šest do devet vodi "Jutarnji show Antene Zagreb", za lošu volju nema vremena. Kako kaže, radio, baš kao i televiziju - obožava. Po struci, doktorica veterine već je na četvrtoj godini fakulteta shvatila kako se u životu neće baviti strukom. Jedan posjet peradarskoj farmi, bio je presudan. No obožava životinje, posebno svoju kavalir španijelku Lolu koja ju je uz nju bila i to hladno jutro. Ništa manje raspoložen nije bio ni Duško Ćurlić, 43- godišnji voditelj s dvije diplome, politologije i novinarstva. Ali ni on nije oduvijek sanjao o voditeljskom poslu već je želio postati - glumac. Čak je tri puta odlazio na prijemni ispit na Akadimiju dramskih umjetnosti, pa se zna našaliti kako je on zapravo glumac i pol. S obzirom da mu je novinarstvo struka, odlučili smo provjeriti koliko se dobro snalazi u ulozi novinara. Sugovornica mu je bila Barbara Kolar, njegova omiljena kolegica koja ni sama nije odoljela da mu ne uzvrati svojim protupitanjima.

Duško: Ja znam da bi ti bila sjajna domaćica kasnovečernjeg talk showa koji bi morao ići uživo jer si ti čovjek od reakcije. Zanima me koje bi goste pozvala da gostuju u prvoj emisiji? S tim, da ja nisam u mogućnosti doći.

Barbara: A zašto ti ne možeš doći? Pa tebe bih prvog zvala.

Duško: Pa bilo bih me strah!

Barbara: Onda Georgea Clooneya da ga pitam je li istina da je gay, Georgea Michaela, iako znam da je gay, ali tako divno pjeva i netko glazbeno mora upotpuniti emisiju te crnačkog flautista Georgea Makinta. A što se domaćih gostiju tiče... Duško, stvarno ne možeš doći?

Duško: Ok, neka ti je. Što nikada ne bi radila na televiziji?

Barbara: Rekla je davno Audrey Hepburn da stvari koje ne radiš savršeno ne smiješ ni raditi javno. Da se time vodim, nikada ne bih izlazila iz kuće. Nikada ne bih mogla raditi u informativnom programu, ne želim to raditi. Klonim se politike. A ti?

Duško: Ni ja, definitivno. Ne bih mogao čitati vijesti, ne bih mogao voditi Dnevnik ni vremensku prognozu. Ne zato što imam jako puno protiv nekoga ili nečega, nego jednostavno ne bih izdržao, umro bih od smijeha i počeo se šaliti na račun svih.

Barbara: Pa to bi možda bilo baš zanimljivo gledateljima.

Duško: Da, da, kao gole vijesti u Ukrajni. Iako se meteorolozi sjajno zabavljaju i jako su mladoliki. Ne znam koja je tajna. Navukla si me. Iduće pitanje. Doktorica si veterine, imaš li potrebu ikada išta napraviti za životinje, osim počešljati svoju Lolu?

Barbara: Oduvijek sam željela studirati veterinu, ali sam na fakultetu shvatila da to ne izgleda u praksi onako kako sam ja zamislila. Recimo upoznala sam ženu koja je radila u hladnjači i imala još samo dva prsta na nogama jer su joj se smrzli ostali. To nije bilo motivirajuće. Postojala je opcija da ostanem raditi na faksu, ali ni to mi nije bilo privlačno. Ali komuniciram ja s mnogim i zmijama i sviinjama i tako. A gdje ti vidiš svoju budućnost Duško?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Otkrivamo tko će sve pjevati sa zvijezdama u novoj sezoni

Otkrivamo tko će sve pjevati sa zvijezdama u novoj sezoni

U subotu, 13. ožujka počinje četvrta sezona HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju". U narednih nekoliko tjedana svoje glasovne sposobnosti pokazati će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika