15.11.2011. / 07:00

Autor: Ela Radić

Filip Juričić - tempo mi je ubitačan ali mi ljubav daje snagu

Koliko mu je naporan takav tempo, što na to kažu njegov sin Jan i djevojka Korina te koje to velike planove u privatnom životu ima za budućnost, pročitajte u tiskanom izdanju magazina Extra

"Posljednjih mjesec dana u pogonu sam od osam ujutro do 10 navečer. I onda idem spavati. Nema izlazaka, nema televizije, nema druženja, nema privatnog života, zapravo sam dosadan... Čak i sina, po prvi put u životu, nisam vidio pet dana zaredom a i neću ga vidjeti barem još tri-četiri. Eto, takav mi je tempo ovih dana", otkrio je 30-godišnji Filip Juričić kad smo se dogovarali za intervju.

Naime, osim što svakodnevno snima seriju "Larin izbor" u kojoj je utjelovio glavnog negativca Dinka Zlatara, redovito igra hvaljenu predstavu "Kako misliš mene nema", posljednjih mjesec dana svakodnevno ima probe za novi veliki izazov - dobio je priliku da umjesto ozlijeđenog Mislava Čavajde utjelovi lik grofa od Valmonta u mjuziklu redateljice Aide Bukvić "Opasne veze" čija će premijera biti ovog petka, 18. studenog u zagrebačkom kazalištu Komedija. U predstavi za čiju je glazbu i adaptaciju teksta odgovoran Veseljko Barišić, uz baletni ansambl i orekstar, Filip glumi uz Milu Elegović, Vandu Winter, Anu Kraljević, Zorana Pribičevića, Dražena Bratulića, Sanju Marin i Jasnu Bilušić a u nekih pet tjedana trebao je svladati tekst, pjevanje, scene mačevanja, koreografiju... Ali istovremeno i biti tata četiripolgodišnjem Janu kojeg je dobio iz veze s novinarkom Mateom Roščić kao i biti dečko Korini Vukadinović s kojom je nedavno obnovio trogodišnju vezu. Ipak, kaže, nije mu teško, voli kad ima gust raspored, samo, za razliku od prije kad se, kako kaže, nije znao nositi s puno obaveza i stresom, sad je puno zreliji, organiziraniji i odgovorniji i na sve gleda kao na izazov. I zahvaljuje bliskim ljudima oko sebe što imaju razumijevanja...

EXTRA: Kako je uopće došlo do vašeg angažmana u mjuziklu "Opasne veze"?

- Koliko sam ja shvatio, nakon što se pokazalo da Mislav Čavajda mora ići na operaciju koljena, direktor Komedije Niko Pavlović i redateljica predstave Aida Bukvić odlučili su meni dati šansu. Aida me navečer nazvala, rekla da dođem ujutro na probu pa da vidimo jesam li ja uopće za tu ulogu. Naime, to je mjuzikl... A ja i pjevanje... Rekao sam joj da najbolje da probamo songove s dirigentom i neka bude iskrena , da se neću uvrijediti ako kaže da sam očajan.

EXTRA: I, jeste li bili očajni?

- Pa, došao sam ujutro, probao, kompozitor je rekao da ja to mogu i Aida mi je rekla da sam dobio ulogu. E sad, jel' ja to mogu...

EXTRA: Kako ste uskladili probe sa uglavnom svakodnevnim snimanjima serije "Larin izbor"? Kako ekipa sa seta gleda na vaš angažman u predstavi?

- Hvala bogu pa imam odličan odnos s ljudima sa seta, s producentima, s kolegama. Čim sam saznao da sam dobio ulogu odmah sam im javio i oni su me apsolutno podržali. Jer, gledajte, nisu trebali, ipak sam ja s njima potpisao šestomjesečni ugovor i moram im biti na raspolaganju. No, stvarno su se pokazali maksimalno fer a i sretna je okolnost da sam ja dosta toga unaprijed snimio pa si mogu priuštiti kraći izostanak sa seta.

Koliko mu je naporan takav tempo, što na to kažu njegov sin Jan i djevojka Korina te koje to velike planove u privatnom životu ima za budućnost pročitajte u tiskanom izdanju magazina Extra.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika