15.11.2011. / 13:05

Autor: Totalsport

Rummenigge: Bayern neće prodavati svoje igrače

- Nadam se da ćemo biti barem u drugoj fazi svih triju natjecanja i zato nam treba barem ova momčad

Karl-Heinz RummeniggeKarl-Heinz RummeniggeKarl-Heinz Rummenigge, izvršni predsjednik minhenskog Bayerna, kluba čije boje brane hrvatski nogometni reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić, spustio je rampu na odlazak igrača u siječanjskom prijelaznom roku.

- Sigurno nećemo prodavati igrače. Trener to ne želi i ja mu dajem apsolutno za pravo - poručio je Rummenigge, dodavši da je razlog tomu mala momčad.

- Sa 20 igrača u polju (24 ukupno) imamo vrlo malu momčad. U smislu kvantitete na donjoj smo granici. Nadam se da ćemo biti barem u drugoj fazi svih triju natjecanja i zato nam treba barem ova momčad.

Bayernov kadar najmanji je od svih bundesligaških momčadi, pa tako Bavarci imaju jednog igrača manje u rosteru od Bayer Leverkusena, a čak deset manje od Wolfsburga i Werdera.

Rummeniggeova izjava sugerira da odlazak ne bi trebao biti dopušten niti hrvatskim reprezentativcima kojima ugovor s Bavarcima istječe na kraju sezone.

I Olić i Pranjić nezadovoljni su statusom koji u Bayernu imaju pod trenerom Juppom Heynckesom. Olić je po oporavku od ozljeda skupio tek pet bundesligaških nastupa ulazeći s klupe, dok je Pranjić ove sezone dobio priliku u tek tri susreta, jednom bundesligaškom i dva u DFB-Pokalu.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika