15.11.2011. / 13:12

Autor: Totalsport

NHL: Winnipeg prekinuo negativan niz

U preostale dvije Philadelphia je slavila protiv Caroline 5-3, a Buffalo protiv Montreala 3-2 nakon penala

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDomaćom 5-2 pobjedom nad Tampa Bay Lightningom hokejaši Winnipeg Jetsa zaustavili su seriju poraza na brojci pet.

U treći domaći trijumf sezone vratar Ondrej Pavelec je ugradio 30 obrana, dok su po gol i asistenciju uknjižili Evander Kane, Tim Stapleton i Dustin Byfuglien.

Pobjeda Winnipega ujedno je i jedina ostvarena od neke domaće momčadi u tri utakmice NHL lige koje su odigrane u noći s ponedjeljka na utorak. U preostale dvije Philadelphia je slavila protiv Caroline 5-3, a Buffalo protiv Montreala 3-2 nakon penala.

Philadelphia Flyersi osvojili su bodove u sedam posljednjih utakmica (pet pobjeda i dva poraza u produžetku), a protiv Caroline su slavili u 17 od posljednjeg 21 dvoboja. Bio je ovo njihov drugi međusobni ogled ove sezone, a u prvom su Flyersi pobijedili 5-1. Najistaknutiji igrači Flyersa bili su Claude Giroux koji je upisao dva gola i asistenciju, kao i veterani Chris Pronger i Jaromir Jagr koji su zabilježili tri, odnosno dvije asistencije.

Buffalo je u posljednju trećinu utakmice protiv Montreala ušao sa zaostatkom 2-0, ali je na kraju golovima Jasona Pominvillea i Dereka Roya prvo izborio produžetak, a potom uspješno izvedenim penalima Brada Boyesa i Thomasa Vaneka stigao i do pobjede.

NHL liga, ponedjeljak:

Carolina - Philadelphia 3-5

Montreal - Buffalo 2-3, penali

Winnipeg Jets - Tampa Bay 5-2

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika