15.11.2011. / 13:37

Autor: Totalsport

Stern: Igrači su se odlučili za samodestrukciju

- Ovim neodgovornim potezom na ovako kasni datum, izvršni direktor Sindikata Billy Hunter je odlučio ugroziti sezonu i onemogućiti svojim članovima isplatu ogromnih iznosa

David Stern David Stern Nije trebalo dugo čekati reakciju povjerenika NBA lige Davida Sterna nakon što je Sindikat igrača objavio da odbija ponudu vlasnika klubova.

Igrački predstavnici svih klubova sastali su se u ponedjeljak u New Yorku i odbacili ponudu vlasnika prema kojoj bi se košarkaški prihodi dijelili prema sustavu 50-50 posto. Propala je na taj način mogućnost da sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta krene 15. prosinca kao što je ranije najavljivao Stern.

- Ovim neodgovornim potezom na ovako kasni datum, izvršni direktor Sindikata Billy Hunter je odlučio ugroziti sezonu i onemogućiti svojim članovima isplatu ogromnih iznosa. Igrače je obmanulo vodstvo Sindikata - oštro je reagirao Stern.

- Mislim da je prava tragedija to što nam sezona klizi iz ruku i to što igrači gube sve za što su naporno radili - dodao je Stern i za kraj komentirao najavu Sindikata da će tužiti vodstvo NBA lige.

- Ne dobiješ ono što tražiš i onda odlučuješ podnijeti tužbu. Neće ići! Ako su to htjeli napraviti, trebali su to napraviti davno prije. Možda bismo u tom slučaju imali šanse spasiti sezonu. Ali, oni su se odlučili za samodestrukciju.

Vezane vijesti

NBA: Paul u Clippersima, Hamilton u Bullsima

NBA: Paul u Clippersima, Hamilton u Bullsima

Realiziran je ovogodišnji najveći trade u NBA ligi. Ponajbolji razigravač iste Chris Paul (26) prešao je iz redova New Orleans Hornetsa u LA… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika