15.11.2011. / 13:49

Autor: Totalsport

Moratti: Juveova tužba je smiješna

Talijanski sportski arbitražni sud uputio je Torineze da se za nadoknadu štete obrate regionalnom sudu, što su u ponedjeljak i napravili

Massimo MorattiMassimo MorattiPredsjednik milanskog Intera Massimo Moratti komentirao je tužbu koju je u ponedjeljak podnio torinski velikan Juventus kako protiv "nerazzurra" tako i protiv Talijanskog nogometnog saveza (FIGC).

Podsjećamo, riječ je o tužbi kojom Juventus traži nadoknadu štete za oduzeti naslov prvaka iz 2006. godine.

Juventus je najteže stradao u aferi ''Calciopoli''. Nakon što se pokazalo da je torinski klub sudjelovao u potkupljivanju sudaca i namještanju rezultata, izbačen je u drugu ligu, a oduzeti su mu naslovi koje je odvojio 2005. i 2006. godine, s time da je ovaj potonji dodijeljen Interu.

U međuvremenu je Juventus iznio dokaze da je i Inter sudjelovao u nečasnim radnjama i tražio od odgovornih institucija vraćanje naslova, te nadoknadu štete koja je procijenjena na 443 milijuna eura, ali to se nije dogodilo. Talijanski sportski arbitražni sud uputio je Torineze da se za nadoknadu štete obrate regionalnom sudu, što su u ponedjeljak i napravili.

- To je puno novca, ali neću sada ulaziti u to jer, da budem iskren, smatram cijelu stvar prilično smiješnom - rekao je Moratti.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika