15.11.2011. / 14:04

Autor: Totalsport

Michael Owen do Božića izvan pogona

- Michael Owen je istegnuo bedreni mišić i bit će izvan pogona otprilike šest tjedana - poručio je glasnogovornik Uniteda

Michael Owen Michael Owen Napadač Manchester Uniteda Michael Owen izbivat će s nogometnih travnjaka najmanje do Božića, potvrdili su u ponedjeljak aktualni engleski prvaci.

Owen (31) se ozlijedio u dvoboju protiv Otelul Galatija u 4. kolu skupine C Lige prvaka. Izašao je iz igre već u 11. minuti s ozljedom bedrenog mišića lijeve noge i premda se menadžer ''crvenih vragova'' Alex Ferguson nadao da se ne radi o ozbiljnijem problemu, detaljni pregledi su pokazali suprotno.

- Michael Owen je istegnuo bedreni mišić i bit će izvan pogona otprilike šest tjedana - poručio je glasnogovornik Uniteda.

Bivši napadač Liverpoola i Real Madrida bi se tako mogao vratiti na teren 26. prosinca kada Manchester United dočekuje Wigan u 18. kolu Premiershipa.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika