15.11.2011. / 14:11

Autor: Totalsport

Gattuso se vratio treninzima

Prema informacijama koje je objavio AC Milan na svojoj web-stranici Gattuso je uspješno odradio cijeli trening, kako u teretani, tako i s loptom, a vježbao je bez zaštitnih naočala ili poveza za oko

Gennaro Gattuso (lijevo)Gennaro Gattuso (lijevo)Veteran u redovima AC Milana Gennaro Gattuso (33) vratio se treninzima tri tjedna nakon operacije očnog živca.

Prema informacijama koje je objavio AC Milan na svojoj web-stranici Gattuso je uspješno odradio cijeli trening, kako u teretani, tako i s loptom, a vježbao je bez zaštitnih naočala ili poveza za oko.

Gattuso je izvan natjecateljskog ritma od otvarajuće utakmice sezone u Seriji A protiv Lazija i sudara sa suigračem Alessandrom Nestom. U tom duelu je defenzivni veznjak, čuven po svom neumornom trku i beskompromisnim startovima, ozlijedio lijevo oko, točnije optički živac zbog čega je, kako je rekao, sve vidio dvostruko.

Vezane vijesti

Milan bez Neste mjesec dana

Milan bez Neste mjesec dana

Talijanski nogometni prvak AC Milan potvrdio je da sljedeća četiri tjedna neće moći računati na usluge prekaljenog 35-godišnjeg braniča Alessandra… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika