15.11.2011. / 14:16

Autor: Totalsport

Carlos Tevez u štrajku

Carlos ostaje u Argentini zasada, ali obje strane nadaju se da će što prije riješiti ovu situaciju - rekao je Tevezov glasnogovornik

Carlos TevezCarlos TevezEngleski nogometni klub Manchester City najvjerojatnije više nikada neće vidjeti svog kontroverznog napadača Carlosa Teveza.

Argentinac je i službeno u štrajku nakon što je odbio vratiti se u Englesku na sastanak s čelnicima kluba vezanima za njegov odlazak u domovinu bez dopuštenja poslodavaca. City ga namjerava kazniti s barem još tri tjedna bez plaće, odnosno oduzimanjem 600.000 funti, a engleski mediji nagađaju da bi ga klub čak mogao i otpustiti.

- Tevez ostaje u Argentini. Cijeli slučaj se nastavlja i to je sve što vam možemo reći u ovom trenutku - rekao je glasnogovornik Manchester Cityja.

Tevezov agent izjavio je da se vode pregovori između igrača i kluba kako bi našli zajednički jezik.

- Preko vikenda je bilo nekoliko ozbiljnijih telefonskih razgovora. Carlos ostaje u Argentini zasada, ali obje strane nadaju se da će što prije riješiti ovu situaciju - rekao je Tevezov glasnogovornik.

Vezane vijesti

Štrajk u Ini

Štrajk u Ini

U Ini nikad nije dosadno. Jedan je od predmeta na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Bruxelles zamjera Vladi što želi staviti ministre u Nadzorni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika