15.11.2011. / 14:59

Autor: Totalsport

Redknappu zeleno svjetlo za povratak na klupu

- Harry je u sjajnoj formi. Obožava biti Tottenhamov menadžer i uživa u nogometu koji igraju. Ne može dočekati povratak na posao - rekao je Redknappov prijatelj

Harry Redknapp Harry Redknapp Menadžer nogometaša Tottenhama 64-godišnji Harry Redknapp mogao bi se vratiti na klupu u ponedjeljak u premierligaškom dvoboju protiv Aston Ville, tri tjedna prije predviđenog roka nakon operativnog zahvata na srcu.

Daily Mail navodi kako su liječnici Redknappu dali zeleno svjetlo za povratak menadžerskim dužnostima u klubu s White Hart Lanea. Ukoliko se informacija pokaže istinitom, to bi značilo da je engleski trener zbog zdravstvenih problema propustio tek jadan premierligaški susret, onaj s Fulhamom, kao i jedan u Europa ligi protiv Rubin Kazana.

- Harry je u sjajnoj formi. Obožava biti Tottenhamov menadžer i uživa u nogometu koji igraju. Ne može dočekati povratak na posao - rekao je Redknappov prijatelj za Daily Mail, uz dodatak:

- Neki ljudi ga otpisuju, ali to je blesavo. On vjeruje da "spursi" imaju priliku postići velike stvari. Vrlo je zadovoljan poslom koji je obavilo njegovo trenersko osoblje, ali ne može dočekati da vodi novu utakmicu.

Redknapp je početkom mjeseca podvrgnut rutinskoj operaciji srca, točnije odblokadi srčane arterije. Liječnici su mu nakon toga preporučili odmor i kućnu njegu u trajanju od najmanje mjesec dana, ali on je sam najavio raniji povratak obavljanju svojih dužnosti.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika