16.11.2011. / 09:17

Autor: Hina , Nacional.hr

Modrić:

Fenomenalan osjećaj plasirati se na EP

Izjave nakon utakmice Hrvatska - Turska 0:0.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić: "I večeras smo imali više prilika i zaslužili smo pobjedu. No, morali smo zadržati oprez uoči uzvrata bez obzira na prednost od 3-0, jer mi objektivno nismo toliko bolji od Turaka. Uostalom, situacija iz 5. minute kad su Turci imali odličnu priliku nakon zaleđa pokazuje kako se sve može promijeniti u trenu. Bila je to katastrofalna pogreška suca nakon koje su Turci mogli povesti. Zbog toga smo prvih 15 minuta bili malo nesigurni, nismo dobro pokrivali turske vezne igrače. Ipak, nakon toga smo bili puno bolji od Turaka. Čestitam igračima, bili su disciplinirani i taktički besprijekorni. Bez obzira na kritike javnosti tijekom kvalifikacija, ja sam cijelo vrijeme bio koncentriran na igrače i stožer".

Kapetan Darijo Srna: "Igrali smo dobro, stvorili puno prilika. Lijep je osjećaj biti na EP-u. U ovim kvalifikacijama imali smo uspona i padova, ali smo pokazali da imamo karakter i pravog izbornika".

Luka Modrić: "Bila je to teška utakmica i šteta je što nismo dobili. No, fenomenalan je osjećaj plasirati se na EP".

Ivan Rakitić: "Mogli smo i večeras pobijediti, ali najvažnije je da smo se plasirali na Euro".

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković: "Bila je ovo vrlo teška utakmica i samo oni koji su igrali nogomet znaju koliko je teško odigrati dvije dobre utakmice protiv istog protivnika u razmaku od četiri dana. No, mi smo ostvarili svoj cilj i čestitam igračima i stožeru. Nikada nisam sumnjao u kvalitetu igrača i stožera, niti onda kad su ih svi kritizirali. A što se tiče mog ostanka na čelu HNS-a, još jednom ponavljam da ću biti predsjednik dok ja to budem želio".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika