16.11.2011. / 11:38

Autor: Totalsport

Hrvatska u trećoj jakosnoj skupini

U drugoj jakosnoj skupini se nalaze Njemačka, Italija, Engleska i Rusija, a u četvrtoj Danska, Francuska, Češka i Irska

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaEuropska nogometna federacija (UEFA) objavila je i službeno jakosne skupine za ždrijeb Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, koji će se održati 2. prosinca u Kijevu.

Hrvatska se nalazi u trećoj jakosnoj skupini, u kojoj su još Grčka, Portugal i Švedska. Jasno je, dakle, da se s tim reprezentacijama nećemo sastati u skupini na europskoj smotri.

U prvoj jakosnoj skupini su automatizmom domaćini Poljska i Ukrajina, te Španjolska i Nizozemska kao reprezentacije s najvišim koeficijentima.

U drugoj jakosnoj skupini se nalaze Njemačka, Italija, Engleska i Rusija, a u četvrtoj Danska, Francuska, Češka i Irska.

Poljska će automatski biti raspoređena u skupinu A, a Ukrajina u skupinu D. Ždrijeb u Kijevu počet će s prvom jakosnom skupinom. Točnije, saznat ćemo koja će od selekcija Španjolske i Nizozemske popuniti skupinu B, a koja skupinu C.

Nakon toga će se izvlačiti reprezentacije iz četvrte jakosne skupine, pa potom iz treće, u kojoj se nalazi i Hrvatska, te na kraju iz druge.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika