16.11.2011. / 12:18

Autor: Dean Sinovčić

Film Angeline Jolie u SAD-u na bosanskom

„Počašćena sam time što je FilmDistrict odlučio prikazati film na originalnom Bosanskom/Hrvatskom/Srpskom jeziku. Uvijek sam željela da američka publika dobije priliku da vidi tu verziju", kazala je Angelina Jolie

ArhivaArhivaFilm Angeline Jolie „In the Land of Blood and Honey", ljubavna priča koja se odvija na početku rata u Bosni, biti će prikazivana u Americi na bosanskom jeziku s titlovima na engleskom. Službeno, u Americi će biti navedeno da je to Bosanski/Hrvatski/Srpski jezik, a film se počinje prikazivati 23. prosinca.

Angelina Jolie je snimila svoj film u dvije verzije, na bosanskom i na engleskom jeziku a kompanija FilmDistrict, distributer filma u Americi, odlučila se na verziju na bosanskom. Angelina Jolie tim je povodom izjavila „Počašćena sam time što je FilmDistrict odlučio prikazati film na originalnom Bosanskom/Hrvatskom/Srpskom jeziku. Uvijek sam željela da američka publika dobije priliku da vidi tu verziju".

Priča filma započinje pred sam početak rata, kada započinje veza između Danijela (Goran Kostić) and Ajle (Zana Marjanović), rat ih razdvaja, on postaje srpski vojnik a ona zarobljenica u srpskom logoru pri čemu je on nastoji spasiti.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika