16.11.2011. / 13:18

Autor: Totalsport

Schweinsteiger: Ne mogu voziti ni staviti gel na kosu

- Problemi počinju ujutro sa oblačenjem čarapa ili vezanjem tenisica

Bastian SchweinsteigerBastian SchweinsteigerBastian Schweinsteiger, nogometaš njemačkog bundesligaša Bayerna, izjavio je da je na putu oporavka nakon operacije ključne kosti koju je slomio u susretu Lige prvaka protiv Napolija drugog dana ovog mjeseca.

Nijemcu je prilikom operacije u desno rame umetnuta metalna pločica, a trenutno mu najveći problem zadaje oblačenje čarapa i vezivanje tenisica. Iako ne osjeća bol u ramenu, Schweinsteigera boli što će morati ostatak polusezone gledati s tribine.

- Stvari se odvijaju svojim tokom i više me ništa ne boli. Doktori su obavili odličan posao i sada je samo pitanje vremena, odnosno pitanje kada će sve u ramenu zarasti i vratiti se u normalu - rekao je Nijemac za bavarsku televiziju.

- Problemi počinju ujutro sa oblačenjem čarapa ili vezanjem tenisica. Vožnja automobila ili stavljanje gela na kosu je trenutno nezamislivo - našalio se Schweini.

Nijemac je otkrio da će biti vrlo nezadovoljan gledatelj subotnjeg derbija 13. kola Bundeslige, u kojem će njegov Bayern na Allianz Areni dočekati aktualnog prvaka Borussiju Dortmund.

- Već me sada boli, bit će to odlična utakmica - zaključio je.

Vezane vijesti

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Dosadašnji prvi čuvar mreže Hoffenheima Tom Starke (31) sljedeće će tri sezone biti član Bayerna. Ugovor je potpisao nakon što je tijekom srijede… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika