16.11.2011. / 16:04

Autor: Nacional.hr

Prijava za let odsad putem Skypea

Na Šeremetjevu ističu kako će se video prijava moći obaviti za 20-ak zrakoplovnih kompanija koje lete s tog aerodroma, a pregovaraju i sa OAO Aeroflotom

Skype širi svoju ponuduSkype širi svoju ponuduMeđunarodna zračna luka Šeremetjevo u Moskvi biti će prva zračna luka u svijetu koja će svojim putnicima omogućiti da se na let prijave putem Skypea.

Putnici će moći kontaktirati Šeremetjevo zvanjem "svo_checkin" i tijekom video poziva će morati prijaviti svoje prezime i detalje leta te pokazati svoju putovnicu. Na kraju poziva moći će si isprintati kartu za ukrcaj na zrakoplov. Registracija putem Skypea će se moći obaviti šest do 24 sata prije leta.

Na Šeremetjevu ističu kako će se video prijava moći obaviti za 20-ak zrakoplovnih kompanija koje lete s tog aerodroma, a pregovaraju i sa OAO Aeroflotom.

"Putnici su se bojali prijavljivati putem interneta jer nisu bili sigurni da li su dobro obavili cijelu proceduru. Ovdje će imati priliku komunicirati sa živom osobom, tako da će taj strah nestati", istaknuo je šef putničkog prometa na Šeremetjevu, Andrej Nikulin.

Vezane vijesti

Zuckerberg predstavio novosti: Grupni chat, novi dizajn i video pozivi

Zuckerberg predstavio novosti: Grupni chat, novi dizajn i video pozivi

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg još je prošlog tjedna najavio da će na današnjem susretu s novinarima predstaviti nešto revolucionarno. Obećanje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika