16.11.2011. / 16:26

Autor: Nacional.hr

DJ Funkerman u Shamballi

Funkerman je neizostavno ime na line-up-u svih većih partya i festivalima elektronske glazbe

DJ FunkermanDJ FunkermanU subotu 19.11.2011. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa "FreSh", nakon fenomenalnih Fedde Le Grand-a, Gramophonedzie i Davida Moralesa, gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularan glazbeni producent i DJ - FUNKERMAN. Uz njegovu produkciju i DJ rad, Funkerman je poznat i kao suosnivač diskografske kuće Flamingo Recordings (2004.), zajedno sa svojim velikim prijateljem i kolegom Fedde le Grandom.

Kao i Fedde, Funkerman dolazi iz Nizozemske, rođen je u Bredi. Još od ranih nogu pokazivao je ljubav prema američkom Hip-Hopu, klasičnom soulu, discu i funku do prvih valova američkog housea. Njegova je misija uvijek bila stvaranje i sviranje nove i uzbudljive glazbe, koja sadrži elemente svih navedenih, rezultirajući jedinstvenim novim zvukom.

U 2005. godini, bio je na vrhu nizozemskih klupskih ljestvica sa "Rule the Night" i "The One". U 2007. je bio na Dutch Top 40, Mega Single Top 100 i Mega Top 50 zahvaljujući suradnji s Fedde le Grandom pod imenom "F to the F" sa singleom "Wheels In Motion". Iste je godine završio na svim relevantnim međunarodnim glazbenim ljestvicama svojim najpopularnijim singleom "Speed Up". Od tada je Funkerman neizostavno ime na line-up-u svih većih partya i festivalima elektronske glazbe.

Uz fenomenalnog Funkermana, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Vezane vijesti

Gramophonedžie gostuje u Shamballi u sklopu programa FreSh

Gramophonedžie gostuje u Shamballi u sklopu programa FreSh

Marko Miličević, javnosti bolje poznat pod imenom Gramophonedžie, osvajač je MTV-eve nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika