17.11.2011. / 10:23

Autor: Totalsport

Lyon: Oporavili se Lovren i Lisandro Lopez

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u srijedu je normalno trenirao, čime je dokazao da je istegnuće kolateralnoga medijalnog ligamenta u lijevom koljenu, koje je zaradio u dvoboju Lige prvaka protiv madridskog Reala prije dva tjedna, stvar prošlosti

Dejan Lovren Dejan Lovren Sjajne je vijesti tijekom reprezentativne pauze dočekao trener Lyona Remi Garde. Ozljede su zaliječila sva trojica njegovih ozlijeđenih nogometaša.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u srijedu je normalno trenirao, čime je dokazao da je istegnuće kolateralnoga medijalnog ligamenta u lijevom koljenu, koje je zaradio u dvoboju Lige prvaka protiv madridskog Reala prije dva tjedna, stvar prošlosti. Za očekivati je da će 22-godišnji stoper biti u kadru već za dvoboj 14. kola Le Championnata, koji u petak Gardeovi nogometaši na svom Gerlandu igraju protiv Rennesa.

U kadru će također biti Lisandro Lopez, koji nije igrao od 27. kolovoza, kada je teže ozlijedio gležanj lijeve noge u derbiju protiv Montpelliera.

Kao i Lovren, reprezentativnu je pauzu za oporavak iskoristio i ljevonogi brazilski veznjak Michel Bastos, a trenirao je u srijedu također i Aly Cissokho, koji je propustio vježbanje u utorak.

Sva će trojica, ne bude li novih ozljeda, konkurirati za maksimirsko gostovanje kod Dinama 7. prosinca u sklopu posljednjeg kola natjecanja po skupinama Lige prvaka.

Vezane vijesti

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i Blaževića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, potvrdio je kako među 23 kandidata za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj neće biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika