18.11.2011. / 10:46

Autor: Totalsport

Abidal odbio produljenje s Barcelonom

- Danas smo dobili ponudu prema kojoj bi bio plaćen za svaku odigranu utakmicu, a mi ne želimo takav ugovor - rekao je David Venditelli, Abidalov agent

Eric Abidal (lijevo)Eric Abidal (lijevo)Iako francuski nogometni reprezentativac Eric Abidal (32) želi produljenje ugovora s Barcelonom, aktualnim mu klubom, ne sviđaju mu se uvjeti koje mu Katalonci nude.

Aktualni Abidalov ugovor s Barcelonom istječe u lipnju 2012. godine, a klub s Camp Noua ponudio je francuskom lijevom beku jednogodišnje produljenje s mogućnošću novog jednogodišnjeg ugovora prema kojem bi igrač bio plaćen prema broju odigranih utakmica.

- Danas smo dobili ponudu prema kojoj bi bio plaćen za svaku odigranu utakmicu, a mi ne želimo takav ugovor - rekao je David Venditelli, Abidalov agent, za ComRadio.

- Nakon pet godina provedenih u Barceloni vjerujemo da Abidal ovdje ima određen status - dodao je igračev agent za spomenutu radio-postaju.

Bivši igrač Monaca, Lille i Lyona je prije osam mjeseci podvrgnut operaciji kojom mu je odstranjem tumor na jetri.

Nova runda pregovora oko produljenja ugovora očekuje se prije kraja godine.

Vezane vijesti

Blanc: Hrvatska nam je pokazala kako treba protiv Španjolaca

Blanc: Hrvatska nam je pokazala kako treba protiv Španjolaca

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Laurent Blanc bio je razočaran predstavom svoje reprezentacije u porazu 2-0 od Švedske u 3. kolu D… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika