18.11.2011. / 10:49

Autor: Totalsport

Ni Ronaldinho ni Neymar nisu slavili

Flamengo je predvođen Ronaldinhom dočekao na svom stadionu u Rio de Jaineru momčad Figueirensea. Bio je to susret peto i četvrtoplasirane momčadi lige, a isti je razočarao s obzirom da je utakmica završila bez pogodaka

RonaldinhoRonaldinhoU posljednje tri utakmice 35. kola brazilske nogometne lige jedino je Atletico Mineiro upisao pobjedu protiv Cortibe (2-1).

Berola i Silva bili su strijelci u 19. odnosno 80. minuti utakmice za Atletico, dok je s druge strane jedini pogodak za Cortibu zabio Bill u prvoj minuti sudačke nadoknade. Ovom pobjedom Atletico Mineiro je pobjegao iz one najopasnije zone ispadanja i sada se nalazi na komotnih pet bodova od posljednje mjesta koje vodi u niži rang natjecanja, tri kola prije kraja prvenstva.

Flamengo je predvođen Ronaldinhom dočekao na svom stadionu u Rio de Jaineru momčad Figueirensea. Bio je to susret peto i četvrtoplasirane momčadi lige, a isti je razočarao s obzirom da je utakmica završila bez pogodaka.

Santos je na svom stadionu, u "punom sastavu" (Neymar, Ganso, Adriano, Henrique...) remizirao protiv Atletica GO. Utakmica je završila 1-1, a sretniji na kraju susreta svakako mogu biti nogometaši Santosa koji su do boda stigli u 5. minuti sudačke nadoknade. Strijelac za 1-1 bio je Ganso. Atletico je poveo u 36. pogotkom Leonarda.

Tri kola prije kraja (9 bodova) jedino su još Corinthians (64) i Vasco da Gama (62) pravi konkurenti za naslov s obzirom da treći Fluminense zaostaje za vodećim "velikih" pet bodova.


Brazilska Serie A, 35. kolo:

Santos - Atletico GO 1-1 (Ganso 90+5 / Leonardo 36)

Flamengo - Figueirense 0-0

Aletico Mineiro - Cortiba 2-1 (Berola 19, Silva 80 / Bill 90+1)

Vezane vijesti

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho u Atletico Mineiru

Ronaldinho, 32-godišnji brazilski nogometaš, i službeno će u svojoj karijeri odjenuti šesti dres. Naime, potvrđen je dolazak nekada najboljeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika