18.11.2011. / 13:01

Autor: Totalsport

Naismith: Nadam se da Jelavić neće otići

- Nadam se da će Jela biti u Rangersu kad se vratim jer je s njim sjajno igrati. On je definitivno popravio i moju igru

Steven Naismith Steven Naismith Ozlijeđeni nogometaš Rangersa Steven Naismith poručio je čelnicima kluba kako bi trebali učiniti sve da zadrže njegovog partnera iz napada, hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića, tijekom siječanjskog prijelaznog roka.

Dobre igre ove sezone, devet golova i četiri asistencije u 13 premierligaških utakmica, povećale su zanimanje za Jelavićem (26), ponajprije iz engleskih klubova. Jasno je stoga da će u siječnju biti najveća meta među Rangersovim nogometašima, ali Naismith, za kojeg je sezona zbog potrganih ligamenata koljena već završena, nada se da će ga Jelavić dočekati kad se napokon vrati na teren.

- Nadam se da će Jela biti u Rangersu kad se vratim jer je s njim sjajno igrati. On je definitivno popravio i moju igru. Igrati s nekim tko je bistar, tko je na istoj valnoj duljini kao ti, tko zna kamo gurnuti loptu kad si u trku, iznimno je važno. Nadam se da klub može zadržati najbolje igrače, a možda i nekoga dovesti tijekom siječnja - poručio je za Scottish Sun Naismith (25) koji je prije ozljede zabio devet prvenstvenih golova ove sezone.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika