19.11.2011. / 12:56

Autor: Hina

'Bit ćemo lokomotiva borbe za društvenu pravednost'

Predsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada Dragutin Lesar rekao je na današnjem druženju s građanima u Križevcima da će njegova stranka, kojoj je na prvom mjestu interes onih koji žive od svoga rada, biti lokomotiva borbe za rad, istinu, poštenje i društvenu pravednost.

Dragutin LesarDragutin LesarPredsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada Dragutin Lesar rekao je na današnjem druženju s građanima u Križevcima da će njegova stranka, kojoj je na prvom mjestu interes onih koji žive od svoga rada, biti lokomotiva borbe za rad, istinu, poštenje i društvenu pravednost.

Hrvatski laburisti spremni su preuzeti odgovornost pozitivne alternative, rekao je Lesar, dodajući da su dosad građani i građanke Hrvatske imali mogućnost izbora samo između dva velika politička bloka. „Hrvatski laburisti im nude mogućnost da ovaj puta na izborima odluku o tomu za koga glasuju donose po kriteriju 'za', a ne protiv,“ rekao je Lesar, uz kojega su na druženje s građanima bili i kandidati te stranke u drugoj izbornoj jedinici.

„Svjesni smo da će mnogi politički konkurenti pokušati građane pokolebati da glasuju za laburiste, plašeći ih da bi to bio bačeni glas. Ne, to je spašen glas, jer je odluka za koga glasati najpravednija odluka kada se donosi po kriteriju 'za', a ne protiv,“ poručio je Lesar.

Laburistima je na prvom mjestu interes onih koji žive od svoga rada, naglasio je. „Da bi to mogli ostvariti, onda je pitanje kolektivnih ugovora jedno od najvažnijih pitanja,“ rekao je danas u Križevcima predsjednik Hrvatskih laburista-stranke rada Dragutin Lesar.

Vezane vijesti

Pad podrške SDP-u

Pad podrške SDP-u

Redovito mjesečno istraživanje političkih preferencija u Hrvatskoj agencije Promocije plus pokazalo je kako je nastavljen pad podrške SDP-u, dok je s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika