19.11.2011. / 13:55

Autor: Totalsport

Robben: Posljednja ozljeda bila je gora od svih prijašnjih

Nikad nisam osjetio ništa slično. Bila je ovo moja najgora ozljeda. Teško mi je i zamisliti koliko me boljelo. Rehabilitacijski je proces bio jako, jako težak

Arjen RobbenArjen Robben- Imao sam i previše ozljeda tijekom karijere, no ova zadnja, problem s preponama, nadmašila je sve prijašnje – izjavio je za Bild nizozemski krilni nogometaš Bayerna Arjen Robben.

Problem o kojem govori s terena ga je izbacio početkom prošlog mjeseca, te se prije šest tjedana 27-godišnji napadač morao podvrgnuti operativnom zahvatu.

- Nikad nisam osjetio ništa slično. Bila je ovo moja najgora ozljeda. Teško mi je i zamisliti koliko me boljelo. Rehabilitacijski je proces bio jako, jako težak.

Ljevak munjevitog driblinga sada je ponovno spreman i raduje se nastupu u subotnjem derbiju protiv prvaka, dortmundske Borussije, na Allianz Areni u sklopu 13. bundesligaškog kola.

- Oduševljeno se nadam svom povratku na travnjak, već protiv Borussije. Jedva čekam trenutak kada ću zaigrati, premda sam svjestan da nikad nije dobro brzati s povratkom – zaključio je Nizozemac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika