20.11.2011. / 11:59

Autor: Nacional.hr

Nastavljaju se pregovori štrajkaša i Uprave ZLZ

Svjesna da bi nastavak štrajka u ponedjeljak, u trajanju od 06 do 24 sata, najviše štete nanio putnicima i zračnim prijevoznicima, Uprava Zračne luke čini sve da se štrajk obustavi ili da štrajkaški odbor barem odgodi štrajk i nastavi razgovore

Štrajkaši prijete nastavkom štrajka u ponedjeljakŠtrajkaši prijete nastavkom štrajka u ponedjeljakIz Zračne luke Zagreb izvijestili su kako je jutros započeo novi krug pregovora između uprave Zračne luke Zagreb i štrajkaškog odbora. Ističu kako je broj spornih točaka za koje štrajkaši traže izmjenu, do danas je porastao na 44 točke, a Uprava Zračne luke se složila da 32 zahtjeva prihvati bez ikakvih izmjena.

Na današnjim pregovorima raspravljat će se o spornih 12 točaka. Uprava predlaže da se 6 spornih zahtjeva preformulira, a o drugih šest zahtjeva koji se uglavnom odnose na povećanje plaća, božićnicu, regres i druga primanja zaposlenika spremna je pregovarati.

"Svjesna da bi nastavak štrajka u ponedjeljak, u trajanju od 06 do 24 sata, najviše štete nanio putnicima i zračnim prijevoznicima, Uprava Zračne luke čini sve da se štrajk obustavi ili da štrajkaški odbor barem odgodi štrajk i nastavi razgovore", stoji u priopćenju na čijem kraju dodaju kako putnici za sve informacije o letu, do kraja štrajka, kontaktiraju svoje zrakoplovne prijevoznike.

Vezane vijesti

Štrajk u Ini

Štrajk u Ini

U Ini nikad nije dosadno. Jedan je od predmeta na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Bruxelles zamjera Vladi što želi staviti ministre u Nadzorni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika