20.11.2011. / 13:12

Autor: Totalsport

People: Idući dani ključni za odluku o Modrićevoj budućnosti

U svakom slučaju, Modrićevi bi se agenti u sljedeća dva tjedna trebali sastati s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem i ti bi razgovori trebali biti ključni u odluci hoće li Modrić ostati u klubu ili ga napustiti sljedećeg ljeta

Luka ModrićLuka ModrićEngleski mediji nastavljaju iz tjedna u tjedan špekulirati o budućnosti Luke Modrića u Tottenhamu. Nedjeljni tabloid The People tako piše da su pred hrvatskim nogometašem ključni pregovori oko eventualnog produljenja ugovora.

People podsjeća kako je još prošli mjesec pisao da se Modriću ne žuri s potpisom novog ugovora, kojim bi navodno zarađivao oko 67.000 funti tjedno, jer želi znati kakva će biti sudbina menadžera Harryja Redknappa. Naš 26-godišnji veznjak se, tvrdi izvor, ne želi obvezati ''spursima'' prije nego što sazna hoće li Redknapp iduće ljeto otići s White Hart Lanea kako bi postao engleski izbornik.

U svakom slučaju, Modrićevi bi se agenti u sljedeća dva tjedna trebali sastati s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem i ti bi razgovori trebali biti ključni u odluci hoće li Modrić ostati u klubu ili ga napustiti sljedećeg ljeta.

Levy je ljetos odbio Chelseajevih 40 milijuna funti za Modrića, a klub sa Stamford Bridgea bi ponovno mogao krenuti u lov na hrvatskog reprezentativca. Volio bi ga navodno i Sir Alex Ferguson u Manchester Unitedu, ali teško će uspjeti dogovoriti s prvim čovjekom ''spursa''.

Uzgred, People piše i da bi se Tottenham sljedeće ljeto mogao uključiti u utrku za napadačem Kölna Lukasom Podolskim (26). Londonski si klub navodno ne može priuštiti da još jednu sezonu izdvaja 140.000 funti tjedno za plaću Emmanuela Adebayora koji je na posudbi iz Manchester Cityja, tako da želi istražiti i druge mogućnosti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika