20.11.2011. / 18:46

Autor: Hina

"Napadnuti" plakati Kukuriku koalicije u Osijeku

Plakati s izbornim porukama Kukuriku koalicije u Osijeku i njihovim Planom 21 u središtu Osijeka danas su „napadnuti“ porukama podrugljivog sadržaja.

'Napadnuti' plakati (Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL)'Napadnuti' plakati (Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL)Plakati s izbornim porukama Kukuriku koalicije u Osijeku i njihovim Planom 21 u središtu Osijeka danas su „napadnuti“ porukama podrugljivog sadržaja.

Preko plakata Kukuriku koalicije osvanuli su priljepljeni plakati s dodatnim anonimnim sloganima koji su ispisani plavim slovima, bez potpisa.

Na jednom je plakatu napisano "U svoju kampanji krenuo sam vlakom, glasajte za mene da naredne godine imate probleme sa živcima i tlakom". Na drugima piše "Nemam bogat vokabular, pa neznam što da kažem jer čim zinem ja muljam i lažem“ i "Uzet ću vam kule i gradove uz svoje crvene vragove".

Predsjednica osječkog SDP-a i prva na izbornoj listi za IV. izbornu jedinicu Kukuriku koalicije Biljana Borzan izjavila je kako nije znala da su plakati „napadnuti“. Nasmijala se i rekla: "Tu se uistinu nema što komentirati, neka sami građani prosude što znače poruke."

Vezane vijesti

Rasprodaja i u nacionalnim parkovima

Rasprodaja i u nacionalnim parkovima

U sklopu nove politike upravljanja nacionalnim parkovima i parkovima prirode potiho se priprema i nova privatizacija. Ministarstvo zaštite okoliša i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika