21.11.2011. / 07:44

Autor: Hina

Nije došlo do puknuća JANAF-ova naftovoda

JANAF je večeras priopćio kako kod Siska nije došlo do puknuća njegova naftovoda nego internoga naftovoda koji povezuje Inin terminal u Crncu kod Siska s Rafinerijom Sisak te da je taj naftovod u potpunosti u vlasništvu INA Rafinerije nafte Sisak.

Puknuće se dogodilo na naftovodu koji spaja Janafov naftovod s RafinerijomPuknuće se dogodilo na naftovodu koji spaja Janafov naftovod s RafinerijomJANAF je večeras priopćio kako kod Siska nije došlo do puknuća njegova naftovoda nego internoga naftovoda koji povezuje Inin terminal u Crncu kod Siska s Rafinerijom Sisak te da je taj naftovod u potpunosti u vlasništvu INA Rafinerije nafte Sisak.

Janaf napominje kako je i mjesto mjesto puknuća u krugu same Rafinerije.

Tvrdi kako je u potpunosti netočna informacija Županijskog centra 112 Sisak da je došlo do puknuća JANAF-ovog naftovoda te dodaje kako zbog ovog incidenta ni u jednom trenutnu nije bio ugrožen JANAF-ov naftovodi sustav, kao ni tehničko-tehnološki procesi vezani uz transport nafte JANAF-ovim naftovodom.

Vezane vijesti

Sisak će kazneno goniti Marinu Matulović Dropulić zbog JANAF-a

Sisak će kazneno goniti Marinu Matulović Dropulić zbog JANAF-a

Grad Sisak će kazneno goniti bivšu ministricu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Marinu Matulović Dropulić, zbog pogodovanja u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika