21.11.2011. / 10:06

Autor: Totalsport

Zagreb slavio u Chamberyju

Najbolji igrač Zagreba bio je David Špiler koji je postigao sedam golova, uključujući i posljednji za konačan rezultat

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRukometaši Zagreb Croatia Osiguranja slavili su u Chamberyju na gostovanju kod istoimenog domaćina 28-26 u sklopu 5. kola Lige prvaka i tako upisali četvrtu ovosezonsku pobjedu.

Na poluvremenu susreta rezultat je bio neriješen 14-14, a u nastavku je hrvatski prvak ubacio u višu brzinu i došao do pobjede koja će mu, vrlo vjerojatno donijeti željeno drugo mjesto u skupini.

Najbolji igrač Zagreba bio je David Špiler koji je postigao sedam golova, uključujući i posljednji za konačan rezultat. Imao je Zagreb vodstvo 27-26 i napad 37 sekundi prije kraja, a potom je Špiler postignutim golom potvrdio pobjedu. Pored Špilera najefikasniji igrači Zagreba bili su Ivano Balić i Marko Kopljar, obojica su zabili po pet golova.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu za tjedan dana, sastav Ivice Obrvana će ponovo odmjeriti snage protiv Chamberyja, ovoga puta u zagrebačkoj Areni.

Rukometna Liga prvaka, 5. kolo:

Chambery - Zagreb Croatia Osiguranje 26-28

Redoslijed: 1. Barcelona 10 bodova, 2. Zagreb Croatia Osiguranje 8, 3. Chambery 6, 4. Sävehof 4, 5. Kadetten Schaffhausen 2, 6. Bosna BH Gas Sarajevo 0

Vezane vijesti

Kiel treći put na krovu Europe

Kiel treći put na krovu Europe

Briljantnu sezonu rukometaši njemačkog Kiela okrunili su naslovom europskog prvaka. U finalnoj utakmici Final-Foura Lige prvaka u Lanxess Areni u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika