21.11.2011. / 10:20

Autor: Totalsport

Özil: Dinamo nije slučajno u Ligi prvaka

Oni će nas pokušati zaustaviti svojom borbenošću i čvrstom igrom, ali mi na svom terenu znamo odgovoriti na takvu igru - smatra Özil

Mesut Özil Mesut Özil Vezni igrač madridskog Reala Mesut Özil uoči gostovanja Dinama u Ligi prvaka govori o obiteljskom ozračju na Santiago Bernabeuu koje je stvorio Jose Mourinho.

Nakon uspješno odrađene zadaće u prvenstvu i pobjede nad Valencijom 3-2, nogometaši Reala se okreću utakmici u Ligi prvaka kada u utorak na Santiago Bernabeu dolazi hrvatski prvak, zagrebački Dinamo.

No, prije komentara na samo utakmicu njemački reprezentativac je pohvalio sjajno raspoloženje u svlačionici "kraljevskog kluba" koje je, prema njegovom mišljenju, stvorio trener Jose Mourinho.

- Mi smo kao mala obitelj, to je ono što nas najbolje ocrtava. Svi se borimo i svaki igrač daje sve za svoje suigrače. To nam daje samopouzdanje da možemo uspjeti u svojim nakanama - izjavio je Özil i zatim se osvrnuo na utakmicu 5. kola D skupine Lige prvaka.

- Dinamo nije slučajno u Ligi prvaka. Imali smo s njima problema u Zagrebu, ali na našem terenu mi smo puno jači i odlučniji. Oni će nas pokušati zaustaviti svojom borbenošću i čvrstom igrom, ali mi na svom terenu znamo odgovoriti na takvu igru - smatra Özil.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika