21.11.2011. / 10:50

Autor: Totalsport

ATP Finals: Nadal krenuo teškom pobjedom

Podsjećamo, u prvom meču turnira branitelj naslova Roger Federer savladao je Francuza Jo-Wolfrieda Tsongu 6-2, 2-6, 6-4

Rafael NadalRafael NadalOdigrana su oba meča 1. kola skupine B završnog turnira osmorice najboljih tenisača svijeta, ATP Finalsa u Londonu. U drugom meču dana Španjolac Rafael Nadal savladao je Amerikanca Mardyja Fisha 6-2, 3-6, 7-6(3).

Bio je to neizvjesan meč u kojem je drugi tenisač svijeta na kraju pokazao više strpljenja i mirnoće i slavio nakon dva sata i 55 minuta igre.

Fish je uspio Nadalu spasiti dvije meč-lopte kod zaostatka 4-5 u trećem setu na svoj servis, ali nije uspio posve preokrenuti susret. Tako je Španjolac došao do osme pobjede u devetom međusobnom meču. Ove godine Nadal i Fish su međusobno odmjerili snage u četiri navrata, a Španjolac je slavio u tri navrata.

Nadalu je ovo bila 67. ovosezonska pobjeda u 80. odigranom meču, ali svjetski broj 2 je bez naslova otkad je podigao šesti pehar pobjednika u Roland Garrosu u lipnju.

Podsjećamo, u prvom meču turnira branitelj naslova Roger Federer savladao je Francuza Jo-Wolfrieda Tsongu 6-2, 2-6, 6-4.

ATP Finals, 1. kolo:

skupina B:

Nadal - Fish 6-2, 3-6, 7-6(3)

Federer - Tsonga 6-2, 2-6, 6-4

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika