22.11.2011. / 11:50

Autor: Totalsport

Redknapp: Jednostavno volim Modrića

- Moramo ga zadržati, jer nema puno nogometaša kao što je on. Ako želimo biti veliki klub, a predsjednik je preko ljeta pokazao da želimo, onda sam siguran da će novi ugovor ubrzo biti riješena stvar - zaključio je Redknapp

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer engleskog premierligaša Tottenhama, Harry Redknapp, vratio se na klupu momčadi po prvi put nakon operacije srca kojoj je bio podvrgnut 2. ovog mjeseca. "Spursi" su na svom travnjaku slavili protiv Aston Ville 2-0.

- Jako sam se veselio povratku na klupu i dobro sam se osjećao za vrijeme cijele utakmice. Gledati svoju momčad kako igra je najbolji lijek za mene - rekao je Redknapp nakon utakmice.

Ovom pobjedom "spursi" su došli do trećem mjesta i svega četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Manchester Unitedom koji ima i utakmicu više.

- Ne želim reći da ćemo osvojiti prvenstvo, ali mogu sa sigurnošću tvrditi da to nikako nije nemoguće. Ni za nas, kao ni za recimo Liverpool. Ako vjerujemo u sebe i nastavimo pobjeđivati možemo do velikog rezultata ove sezone. United je prošle sezone slavio jer su svi ostali "pali preko sebe" - smatra menadžer "spursa".

Redknapp je ponovno istaknuo hrvatskog reprezentativca Luku Modrića kao ključnu figuru ove momčadi, iako je dvostruku strijelac bio Togoanac Emmanuel Adebayor. Redknapp se nada da će predsjednik kluba Daniel Levy riješiti poboljšani ugovor s Modrićem prije negoli se ponovno otvori tržište.

- Jednostavno ga volim. Ne samo kao nogometaša, već i kao osobu. On je vrhunska klasa. Nakon svih problema preko ljeta za vrijeme kojeg ga je Chelsea silno želio, on ni u jednom trenutku nije spustio glavu prema dolje ili uzrokovao bilo kakve probleme ikome - rekao je Englez o Modriću.

- Moramo ga zadržati, jer nema puno nogometaša kao što je on. Ako želimo biti veliki klub, a predsjednik je preko ljeta pokazao da želimo, onda sam siguran da će novi ugovor ubrzo biti riješena stvar - zaključio je Redknapp.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika