22.11.2011. / 15:01

Autor: Totalsport

Real na Dinamo bez Cristiana Ronalda, Casillasa, Kake, Di Marie...

Nuri Sahin doživjet će svoj "debi" od prve minute za "kraljevski klub", čiji će napad vrlo vjerojatno predvoditi Nijemac Mesut Özil, Francuz Karim Benzema, Argentinac Higuain, te još jedno Mourinhovo otkriće Jose Callejon

Nogometaši Real MadridaNogometaši Real MadridaIz španjolskog nogometnog kluba Real Madrid stigla je potvrda da superzvijezda Cristiano Ronaldo neće nasupiti u večerašnjoj utakmici 5. kola skupine D Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama.

Trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho odlučio je odmoriti svojeg najbolje igrača koji je imao vrlo zahtjevan prošli tjedan u kojem je predvodio svoj Portugal do nastupa na Europskom prvenstvu (pobjeda protiv BiH u dodatnim kvalifikacija), te Real Madrid do velike pobjede kod treće momčadi Primere - Valencije. Veliko iznenađenje je i to da neće braniti Iker Casillas već rezervni vratar Antonio Adan. Bit će to prvi put ove sezone da na vratima madridskog kluba neće stajati španjolski reprezentativac s najviše nastupa za "furiju".

Nuri Sahin doživjet će svoj "debi" od prve minute za "kraljevski klub", čiji će napad vrlo vjerojatno predvoditi Nijemac Mesut Özil, Francuz Karim Benzema, Argentinac Higuain, te još jedno Mourinhovo otkriće Jose Callejon. Obranu "kraljevskog kluba" sačinjavat će Coentrao, Pepe, Sergio Ramos i Raphael Varane, dok će društvo u vezi Sahinu praviti Lass Diarra.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika